header oranje fruit en groenten

E-learning IFS Broker

Tussenhandelaren en importeurs uit de voedingsmiddelenindustrie spelen op een globaliserende markt een steeds grotere rol. Om in deze complexe toeleveringsketen toch zekerheid te bieden, heeft IFS een specifieke norm ontwikkeld, de IFS Broker. De IFS Broker certificering wordt met name gebruikt door handelsbedrijven die geen handelingen aan het product verrichten. Producten zijn veelal verpakt en daarmee zijn er beperkte risico’s op het gebied van voedselveiligheid. Het beheersen van de leveranciers zal voor handelsbedrijven de grootste uitdaging zijn. Na het volgen van deze E-learning begrijp je de achtergronden van de IFS Broker norm en kan je de gevaren die spelen bij je leverancier in kaart brengen en beheersen.

Direct toepasbaar in de praktijk

Je krijgt een handige uitleg van infoblad 64 waarmee je zelf je leverancier kan beheersen.

Inhoud E-learning IFS Broker

 • Kennismaken met de IFS Broker norm
 • Wetgeving en infoblad 64
 • HACCP en beheersen van de gevaren
 • Food defense

De E-learning is bedoeld voor medewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het voedselveiligheidssysteem.

De voordelen van E-learning

Een groot voordeel van online trainingen is dat je deze waar en wanneer je maar wilt, kan volgen. De E-learning wordt afgesloten met een toets en de deelnemer ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Volg direct de E-learning IFS Broker

Wil je direct de E-learning IFS Broker volgen of laten volgen door één of enkele medewerkers? Vul dan het formulier in om de training aan te schaffen. Je ontvangt een inlogcode per e-mail waarmee je direct toegang hebt tot de E-learning. Bedrijven kunnen ook op rekening bestellen.

Alle medewerkers trainen

Als je meerdere medewerkers binnen je organisatie wilt trainen, biedt deze training in combinatie met Normec Academy een mooie oplossing.

Met een maatwerk training kun je onbeperkt medewerkers én uitzendkrachten trainen en heb je op ieder moment inzichtelijk welke medewerkers geslaagd zijn voor de training. Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs voor een persoonlijk advies, via info@normectraining.com of vul onderstaand contactformulier in.

 

 

 • Duur

  max. 60 min.

 • Kosten

  € 56,50 (incl. BTW)

Ga naar E-learning
Sjoerd-Remmers-1.jpg

Hulp nodig bij het volgen van een E-learning?

Stuur jouw gegevens naar onze teamleider Training & Education Sjoerd Remmers

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief