E-learning Nutri-score

Leer Nutri-Score begrijpen en toepassen

Ontdek hoe het Nutri-Score logo kan helpen bij het maken van gezondere voedingskeuzes en hoe je de score voor jouw product kunt verbeteren.

Leerdoelen

  • Begrijp de Nutri-Score.
  • Pas het logo toe.
  • Gebruik het berekeningsschema.
  • Verbeter je product.

De inhoud

  • Algemene informatie over Nutri-Score.
  • Toepassing van het logo.
  • Toepassing van de berekening.
  • Het verbeteren van je product.

Voor wie?

Medewerkers verantwoordelijk voor productportfolio en etikettering.

Het resultaat

Na het volgen van de E-learning begrijp je Nutri-Score en kun je deze toepassen, inclusief het gebruik van het berekeningsschema voor je product.

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.