E-learning Cyber security awareness

Steeds vaker komt vertrouwelijke informatie van bedrijven op straat te liggen, doordat de beveiliging niet up-to-date is. Soms ligt de ‘fout’ bij IT-systemen, maar veel vaker is het een menselijke ‘fout’. Medewerkers zijn vaak de zwakste schakel in de veiligheidsketen. Hoe kunnen we dit voorkomen? Je leert in deze e-learning module wat jij kan doen om vertrouwelijke gegevens van jouw organisatie zo goed mogelijk te beschermen.

Deze e-learning module gaat over het beschermen en voorkomen van cyberaanvallen en over de gegevensbescherming bij jouw organisatie.
Hoe kan jij voor extra beveiliging zorgen tegen cybercrime? Je leert het in deze e-learning module!

Leerdoelen

  • Alledaagse informatiebeveiligingsrisico’s herkennen
  • Handelen bij online en offline risico’s
  • De gevolgen van onveilig handelen herkennen en voorkomen
  • Jezelf en jouw organisatie beter beschermen

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.