Trainingen en opleidingen

Trainingen en opleidingen

Wil je een training of cursus die perfect aansluit bij jouw bedrijfsspecifieke situatie? In ons uitgebreide trainingsaanbod vind je tal van trainingen. Staat de gewenste training er niet bij? Dan gaan wij voor jou aan de slag om een training op maat te maken. Of we helpen je met het jaarlijkse opleidingsplan. De visie van onze trainingsafdeling is maximaal resultaat behalen waarbij jouw vraag of opleidingsbehoefte centraal staat.

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Trainingsagenda

Trainingsagenda

E-learning

E-learning

Opleidingen

Opleidingen

Adviseren, coachen en trainen

Normec Foodcare Training & Education adviseert, coacht en traint om jouw productiviteit te optimaliseren.

  • Verbeter jouw productiviteit en effectiviteit, want resultaat maakt mensen trots! Met onze beproefde aanpak zie je jouw productiviteit en omzet stijgen.
  • Bied jouw medewerkers hoogwaardige opleiding aan met Normec Foodcare. Met een opleidingstraject op maat investeer je direct in de tevredenheid van jouw partners én medewerkers.
  • Zet jouw leidinggevenden sterker in het zadel door de leidinggevende skills te optimaliseren.
  • Creëer optimale smaakbeleving en voldoe aan de kritische eisen bij de eindconsument door onze volledige opleiding tot Keurmeester AGF.
  • Vind de juiste balans tussen de Food Safety Culture en ondernemen. Wij laten je zien hoe onze Food Safety Culture opleiding bijdraagt aan jouw omzet!

Werkwijze

Achter elk cijfer zit gedrag en daarmee kunnen we het cijfer dus beïnvloeden. Jouw doel is ons vertrekpunt! Wij verbinden ons aan jouw resultaat en werken doel-, en competentie gericht met meetbare effecten. Dit vertaalt zich in het hebben van de juiste normen en wetgeving, meer effectiviteit, hogere medewerkersbetrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Wij helpen je doelstellingen te vertalen naar concreet gedrag en aansturing op de werkvloer waarbij de focus food safety is!

Subsidie

Voor een groot aantal van onze trainingen en cursussen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Bekijk alle subsidiemogelijkheden.

NRTO

Normec Foodcare Training & Education is lid van NRTO.
Wij hanteren de Algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.

Samenwerkingen/certificeringen