header oranje fruit en groenten

Subsidie mogelijkheden

Voor een groot aantal van onze trainingen en cursussen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt.

Handel Groeit

Bedrijven die onder de werkingssfeer vallen van de CAO voor de Groothandel Groenten en Fruit en die bekend zijn met een aansluitnummer bij Wissenraet & van Spaendock te Tilburg kunnen op verschillende cursussen van Normec Foodcare subsidie verkrijgen.
Voor de algemene en product modules die vallen binnen de opleiding tot keurmeester en medewerker kwaliteitszorg geldt dat er tot maximaal 50% subsidie te verkrijgen is. Voor alle overige opleidingen gericht op kwaliteit en voedselveiligheid is tot maximaal 40% subsidie te verkrijgen.
Alle informatie hierover is te vinden op de website van Handel Groeit.

Vleesindustrie

Bedrijven die zijn aangesloten bij vleeswerkt of vleeswarenwerkt kunnen in aanmerking komen voor subsidie op opleidingen die door Normec Foodcare verzorgd worden.

  • Zie hier de volledige voorwaarden gesteld door vleeswerkt.
  • Zie hier de volledige voorwaarden gesteld door vleeswarenwerkt.

Colland

Colland is het Opleiding & Ontwikkel Fonds voor de agrarische en groene sector in Nederland. Men kan subsidie aanvragen voor het volgen van cursussen en opleidingen.
Een voorwaarde, om in aanmerking te komen voor deze subsidie, is dat men voor de betreffende werknemer premie betaalt aan het fonds Colland Arbeidsmarkt en een CAO hanteert, die is opgenomen uit de volgende lijst: Colland Arbeidsmarkt. Op de website van Colland is per CAO terug te vinden voor welke cursussen subsidie aangevraagd kan worden. Kijk voor meer informatie op de website van Colland.

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
peter-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu