Diensten

Consumenten- en sensorisch onderzoek

Als consument word je dagelijks geconfronteerd met duizenden productkeuzes. De aangescherpte blik van de consument zorgt mede voor veel mislukte productintroducties. Zo blijkt uit onderzoek dat ongeveer 75% van de individuele productintroducties binnen twaalf maanden van het schap verdwijnen. Net zoals ruim de helft van de nieuwe merken. Om te overleven op het sterk concurrerende retailschap is innovatie en optimalisatie een belangrijke voorwaarde. Wij helpen je om de slagingskans in schap te verhogen.

Conceptonderzoek

Conceptonderzoek

Productonderzoek

Productonderzoek

Verpakkingsonderzoek

Verpakkingsonderzoek

Normec Sensory: al meer dan 30 jaar partner in consumenten- en sensorisch onderzoek

Dagelijks testen we producten, concepten en verpakkingen. Of doen we onderzoek naar ervaringen, het gebruik en het aankoopgedrag van consumenten. Zo weet jij precies wat de consument belangrijk vindt en vergroot je de kansen van je product in de markt. Al meer dan 30 jaar ondersteunen wij bedrijven in de food en non-food sector bij besluitvorming in de fases van productinnovatie, -optimalisatie en -monitoring. Of het nu gaat om voedingsmiddelen, dranken, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorging, dierenvoeding, babyproducten of gezondheidsproducten: wij voorzien je van een betrouwbaar rapport en advies.

Testcentra in Nederland, België en Duitsland

Of je nou graag inzicht wilt in de behoeften van de gemiddelde supermarktbezoeker of juist benieuwd ben naar de kwaliteitsbeoordeling van een specifieke doelgroep. Wij selecteren de juiste consument. Onze testcentra in Nederland, België en Duitsland zijn volledig ingericht om via een gecontroleerde setting consumenten- en sensorisch onderzoek uit te voeren. Ons personeel bewaakt hierbij continu de kwaliteitsstandaarden. Van opzet tot de uitvoer. Daarnaast is het mogelijk om de uitvoer van je onderzoek in het buitenland via ons internationaal netwerk aan gevalideerde partners uit te laten voeren.