Referenties

Dit vinden klanten over Normec.

Brabant Plant

Hoe Brabant Plant samen met Normec Groen Agro Control zorgt voor een constante hoge kwaliteit

“Om onze kwaliteit van onze planten te borgen werken we samen met Normec Groen Agro Control, onderdeel van Normec Foodcare. Ze voeren verschillende analyses voor ons uit, zoals residu-analyses, bodem- en wateranalyses, nutriëntenanalyses en microbiologische analyses.”

World Premix

World Premix krijgt dankzij feed en wateranalyses het vertrouwen van klanten

“Het varkensvoer van World Premix staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Omdat voer niet altijd visueel te controleren is, is het voor ons enorm belangrijk om voermonsters te nemen en deze te laten analyseren”, vertelt Harm Frencken.

FEBO

De hygiëne waarborgen bij alle FEBO locaties

“Een inspectie is een hulpmiddel om de locatie naar een hoger niveau te tillen”

Agra Service Nabuurs

Agra Service Nabuurs

“Een belletje naar Normec Robalab was zo gemaakt en zij hadden wel alle kennis in huis en waren altijd hulpvaardig en ondersteunend.”

producert
Producert

Producert laat drink- en bron watermonsters van haar klanten analyseren door Normec Robalab

“Als er een keertje iets is met een monster of rapport, hoeven we maar te bellen of te mailen en het wordt meteen heel goed opgelost. Het komt eigenlijk nooit voor dat Robalab een monster niet inzet, omdat ze niet beschikten over alle informatie. Een ervaring die we bij andere labs wel hebben. Dit is echt een betrouwbare partner. We werken goed samen.”

MTS Lucassen

MTS Lucassen: aaltjesonderzoek

“Ik had me nog nooit verdiept in zaken als kunstmest. Zulke dingen deed pa met zijn vingerspitzengefuhl. Dat heb ik niet. Door wettelijke bemestingsnormen moest ik bovendien wat anders gaan bedenken om te kunnen blijven groeien.”