Referenties

Dit vinden klanten over Normec.

Brabant Plant

Het analyseren van cv-water is van onschatbare waarde voor opkweekbedrijf Brabant Plant

“Om de betrouwbaarheid te waarborgen, besteden we veel aandacht aan het onderhoud van de installatie en het water dat erdoorheen stroomt. We voorkomen problemen door het cv-water preventief te laten analyseren bij Normec Robalab.”

werken op laptop
Eytelia

Innovatie en efficiency: het digitalisatieverhaal van Eytelia en Normec Foodcare Online

“De ontmoeting met Normec Foodcare Online bleek een cruciaal moment voor Eytelia. Via Be-sup en uitgebreide consultaties met Normec-experts ontdekten ze de veelbelovende mogelijkheden van digitale oplossingen voor hun bedrijf”.

Brabant Plant

Hoe Brabant Plant samen met Normec Groen Agro Control zorgt voor een constante hoge kwaliteit

“Om onze kwaliteit van onze planten te borgen werken we samen met Normec Groen Agro Control, onderdeel van Normec Foodcare. Ze voeren verschillende analyses voor ons uit, zoals residu-analyses, bodem- en wateranalyses, nutriëntenanalyses en microbiologische analyses.”

World Premix

World Premix krijgt dankzij feed en wateranalyses het vertrouwen van klanten

“Het varkensvoer van World Premix staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit. Omdat voer niet altijd visueel te controleren is, is het voor ons enorm belangrijk om voermonsters te nemen en deze te laten analyseren”, vertelt Harm Frencken.

FEBO

De hygiëne waarborgen bij alle FEBO locaties

“Een inspectie is een hulpmiddel om de locatie naar een hoger niveau te tillen”

Agra Service Nabuurs

Agra Service Nabuurs

“Een belletje naar Normec Robalab was zo gemaakt en zij hadden wel alle kennis in huis en waren altijd hulpvaardig en ondersteunend.”