Referenties

Dit vinden klanten over Normec.

HNT

Waterkwaliteit steeds belangrijker, ook bij HNT

Opslag van water kent veel randvoorwaarden. Dat geldt voor ondergrondse opslag, opslag in een bassin of in een silo, afgedekt of niet. Elke vorm kent zijn voor- en nadelen. Realiseer dat wanneer je onvoldoende fijne filters inzet, dat vanzelfsprekend meer reinigingsmiddel in het water nodig is.

FEBO

De hygiëne waarborgen bij alle FEBO locaties

243 onaangekondigde hygiëne inspecties per jaar, verdeeld over 81 locaties. Alles om de hygiëne te waarborgen van de FEBO locaties. Voor Ferry Stevens, Kwaliteitsmanager bij FEBO, is hygiëne dan ook een belangrijk onderdeel. Maar ook het voorhouden van een spiegel bij de locaties is een waardevolle uitkomst van de inspecties.

Agra Service Nabuurs

Agra Service Nabuurs

“Een belletje naar Normec Robalab was zo gemaakt en zij hadden wel alle kennis in huis en waren altijd hulpvaardig en ondersteunend.”

MTS Lucassen

MTS Lucassen: aaltjesonderzoek

“Ik had me nog nooit verdiept in zaken als kunstmest. Zulke dingen deed pa met zijn vingerspitzengefuhl. Dat heb ik niet. Door wettelijke bemestingsnormen moest ik bovendien wat anders gaan bedenken om te kunnen blijven groeien.”

SanLucar

“Onze kwaliteitsinspecteurs werken met QC One software op verschillende locaties wereldwijd”

“Dit alles maakt ons werk zoveel efficiënter dan voorheen. Het is ongelooflijk hoeveel wensen van ons in het systeem zijn geïntegreerd. En we blijven samen zaken optimaliseren. We kunnen ons al niet meer voorstellen dat we nog zonder dit systeem zouden moeten.”

Schouten Food

Jarenlange samenwerking tussen Schouten Food en Normec Foodcare

“Vanwege de prettige samenwerking en de goede prijs kwaliteit verhouding hebben wij extra diensten afgenomen bij Normec Foodcare, zoals het uitvoeren van leveranciersaudits. Een succesvolle samenwerking dus.”