Brand standard inspecties

voedselveiligheid controleren
Inspecties

Brand standard inspecties

De franchiseformule waarbij je bent aangesloten stelt bepaalde eisen aan je winkel. Voldoe je daar eigenlijk wel aan? Wij geven je graag antwoord op deze vraag. Onze inspecties geven je het welverdiende bewijs van je harde werk of juist een duwtje in de juiste richting.

Brand standard inspecties in het kort

  • Inspecties van je bedrijf, uitgevoerd door onze ervaren inspecteurs
  • Inclusief kort en bondig online verslag met verbeterpunten
  • Voor inspecties op vestigingsniveau of op formuleniveau

Een formule in stand houden en de uniformiteit ervan bewaken is lastig. Daarom helpen wij je hier graag bij. Wij brengen met behulp van een aantal vastgestelde meetpunten of de brand standard van je formule de formulebeheersing in kaart. Zo weet je welke kant je jouw eigen medewerkers of franchisenemers op moet sturen. Want je wilt toch dat iedereen op een gelijke manier werkt? Samen zorgen we daarvoor.

Continu verbeteren

Onze inspecteurs kijken regelmatig achter de schermen van kleine en grote ondernemingen. Hun rugzak vol kennis en ervaring nemen ze ook mee naar jouw organisatie. Hiermee helpen ze jou en je collega’s om het elke dag weer beter te kunnen doen.

Online rapportage

Na afloop van hun inspectie vertellen onze inspecteurs of je aan de vastgestelde meetpunten voldoet of wat je nog moet aanpakken. De resultaten van de inspecties zie je bovendien direct online terug in de Q-biz module.

Wij helpen met inspecties op vestigingsniveau of formuleniveau

Neem contact op

Checkpunt Voedselveiligheid

Binnen het Checkpunt Voedselveiligheid programma werkt Normec Foodcare (en andere controle- en adviesbureaus) samen met de NVWA. Hiermee zorgen we dat deelnemende locaties aan de wettelijke eisen op het gebied van de voedselveiligheid voldoen.

“Een inspectie is een hulpmiddel om de locatie naar een hoger niveau te tillen”