Normec Foodcare Online

QA Software

Borg kwaliteitszaken beter, sneller en efficiënter. Onze online alles-in-één QA Software is ontwikkeld door specialisten met een schat aan kennis en ervaring in voedselveiligheid en kwaliteit.

  • Verbeter je kwaliteitsborging
  • Werk sneller en efficiënter
  • Behoud altijd het overzicht en de controle

Met onze quality assurance software voor food bedrijven weet je precies wat er op gebied van voedselveiligheid en kwaliteit speelt binnen jouw bedrijf.

man op ipad

Alle modules

Inspectie software

Inspectie software

Digitale specificaties

Digitale specificaties

E-learning software

E-learning software

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

Handboek digitaliseren

Handboek digitaliseren

Online actielijst

Online actielijst

Verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

QA software voordelen

“Deze samenwerking en de bereidheid van Normec Foodcare Online om aanpassingen in de applicatie door te voeren als de klant daar om vraagt, is voor Aviko zeer waardevol. Het geeft vertrouwen in de toekomst met een systeem dat zich continu blijft ontwikkelen.”

50% tijdreductie voor Aviko B.V. met inspectie module Lees meer

“We betalen alleen voor wat we afnemen. In het geval van E-learning dus per medewerker die een training volgt. Dat is goedkoper dan de kosten van het verlies van productie door het geven van een klassikale training en bijbehorende handlingkosten. Ook belangrijk: de E-learningtrainingen worden erkend door de auditoren van de GFSI-standaard en helpen ons daarmee te voldoen aan de BRC en IFS-standaarden.”

55% tijdsbesparing met E-learning voor Group of Butchers Lees meer