QA Software module

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

controle uitvoeren op ipad in loods

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

Onvolledig ingevulde, kwijtgeraakte of onleesbare registraties? Dat is verleden tijd! Automatiseer al je registraties, zoals HACCP- en kwaliteitsregistraties, met onze registratie software met registratie app.

  • Betere procesborging
  • Efficiëntere werkwijze
  • Duurzamer: al het papier de fabriek uit

Medewerkers vullen registraties eenvoudig in via de gebruiksvriendelijke HACCP registratie app. In onze kwaliteitsregistratie software zie je op ieder moment welke registraties afgerond zijn of nog open staan. Zo stuur je de processen snel bij waar het nodig is en voorkom je voedselveiligheidsrisico’s, blokkades en recalls.

Vanaf nu digitaal registreren? Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Waarom kwaliteitsregistratie software?

Overzicht behouden
In te vullen, te beoordelen en afgeronde registraties zie je allemaal in één overzicht binnen je eigen online omgeving. Iedere productiemedewerker ziet een persoonlijk overzicht van registraties, welke direct via de app in te vullen zijn.

Betere borging
De medewerker die de registratie invoert, ziet direct een melding in geval van een afwijkend antwoord. Zo worden afwijkingen nooit meer over het hoofd gezien en zijn deze voor de kwaliteitsmanager ook direct inzichtelijk.

Voldoen aan BRCGS, IFS en FSSC 22000 eisen
Registraties van CCP’s en andere beheersmaatregelen zijn van groot belang om voedselveilig te produceren. Met de registratie app en kwaliteitsregistratie software voldoe je eenvoudig aan wet- en regelgeving en de eisen die gesteld zijn door retailers of de BRCGS, IFS, FSSC 22000 normen.

Efficiënte werkwijze met de HACCP registratie app

Met registratie app voor al je HACCP- en kwaliteitsregistraties werk je efficiënter binnen je organisatie. Je digitaliseert alle registraties, variërend van CCP’s, ontvangstcontrole en andere operationele parameters tot het registreren van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Verantwoordelijken, zoals de kwaliteitsmanager, behouden het overzicht. Gewoon in één online omgeving.

Al het papier de fabriek uit!

Vanaf nu behoort het printen, verspreiden, verzamelen en opbergen van mappen vol registraties tot de verleden tijd. Geen los rondslingerende formulieren, onbeheerde documenten en kwijtgeraakte lijsten meer. Het beheer, invullen en controleren van registraties regel je in één online omgeving: onze HACCP- en kwaliteitsregistratie software. Hiermee kies je voor een efficiënte en duurzame oplossing. Al het papier de fabriek uit!

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Overige modules

Inspectie software

Inspectie software

E-learning software

E-learning software

Digitale specificaties

Digitale specificaties

Handboek digitaliseren

Handboek digitaliseren

Online actielijst

Online actielijst

Verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren