QA Software module

Handboek digitaliseren

controle uitvoeren op ipad

Handboek digitaliseren

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe zorg je nu dat dit allemaal soepel verloopt? Daar helpen wij je graag bij. Beheer met de Handboek module alle documenten digitaal. Medewerkers werken altijd met de meest recente documentversies.

  • Verbeter de kwaliteitsborging
  • Verlaag de foutgevoeligheid van het handboekbeheer
  • Bespaar tijd door een efficiëntere werkwijze

Hulp nodig bij het digitaliseren van het handboek? Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Waarom je handboek digitaliseren?

Betere kwaliteitsborging
Met een digitaal handboek beschikt iedere medewerker over een eigen up-to-date online documentoverzicht. Je stelt medewerkers via mailnotificaties op de hoogte van wijzigingen in instructies en procedures en verbetert zo de kwaliteitsborging.

Foutgevoeligheid verlagen
Door diverse automatiseringen, zoals voor de inhoudsopgave, versiebeheer, register van wijzigingen en kop- en voettekst verlaag je de foutgevoeligheid in het handboekbeheer aanzienlijk.

Zorgeloos door de audit heen
Een online handboek biedt transparantie, overzicht en structuur. Dit wordt door auditoren erg gewaa

Efficiënt werken

Of je nu één of meerdere handboeken hebt, met de online Handboek module ziet iedere medewerker alleen de documenten die van toepassing zijn. Het is mogelijk om meerdere handboeken aan te maken en te beheren én om meerdere handboeken samen te voegen tot één handboek. Zo hoef je maar eenmalig een document aan te passen.

Eenvoudig in gebruik

Documenten maak en beheer je gemakkelijk met de online editor zonder je druk te hoeven maken over versienummers, kop- en voetteksten of inhoudsopgaves. Met de handige zoekfunctie vind je direct de documenten die je nodig hebt en via hyperlinks klik je snel door naar gerelateerde documenten.

Handboektrainingen

Wil je medewerkers meteen trainen over nieuwe of gewijzigde documenten? Met de unieke optie voor handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Hiermee zijn medewerkers altijd op de hoogte van alle procedures en instructies. Jij behoudt het overzicht met de documentenmatrix.

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Deze bedrijven gingen je voor

Special Refining Company B.V.

Tijdsbesparing van 60 tot 80% voor Special Refining Company B.V.

“We kunnen documenten snel vinden, wijzigingen zijn overzichtelijk weergegeven en er is altijd sprake van een duidelijk versiebeheer. De kans op fouten in het versie- en datumbeheer is nihil,” vult Anna aan. Ook in het dagelijkse werk ervaren Anna en haar collega’s diverse voordelen.

Wijnen Square Crops

Wijnen Square Crops

‘Een betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem’, dat was in 2015 de missie voor de kwaliteitsafdeling van Wijnen Square Crops. Annsophie Johansson ging als Coördinator Kwaliteit op zoek naar een digitale oplossing om dit te kunnen realiseren en kwam zodoende uit bij onze online oplossingen. Tijdens een interview vertelt Annsophie vol enthousiasme over de verandering die digitalisering van kwaliteitszaken voor haar organisatie teweeg heeft gebracht.

Overige modules

Inspectie software

Inspectie software

E-learning software

E-learning software

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

Online actielijst

Online actielijst

Verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren

Digitale specificaties

Digitale specificaties