QA Software module

E-learning software

vrouw maakt e-learning achter laptop

E-learning software

Medewerkers moeten veel leren, maar in je food productiebedrijf kun je dit niet altijd klassikaal doen. Met onze E-learning software train je medewerkers online op ieder moment en op elke gewenste locatie.

  • Train alle medewerkers en uitzendkrachten in de juiste taal
  • Voldoe aan opleidingseisen van GFSI erkende standaarden, zoals BRCGS, IFS en FSSC 22000
  • Kennis altijd up-to-date zonder de productie stil te leggen

Onze trainers ontwikkelden een flink assortiment aan vakinhoudelijke E-learning trainingen, zoals basis voedselveiligheid, allergenenbeheersing en food defense. Hiermee heb je de kennis van medewerkers snel ge-update.

Hulp nodig met E-learning software? Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Waarom E-learning software?

Eén compleet opleidingsplan
Realiseer de administratie van alle interne en externe trainingen en het ontwerp van E-learning trainingen binnen één omgeving. Hiermee is je opleidingsplan altijd compleet.

Realtime inzicht in inzetbaarheid medewerkers
Bekijk in één oogopslag welke medewerkers inzetbaar zijn op welke afdelingen en in welke functies. Schakel snel in geval van ziekteverzuim of verminderde personele bezetting.

Uitzendkrachten vooraf getraind
Besteed het trainen van uitzendkrachten via E-learning volledig uit aan het uitzendbureau. Uitzendkrachten stappen getraind de productie binnen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

E-learning software voor alle trainingen

Via de online editor ontwerp je eenvoudig zelf een onbeperkt aantal trainingen voor ieder onderwerp. Ook hebben we een compleet pakket aan interactieve E-learning trainingen of maken we een E-learning training voor jou op maat. Deze kunnen zelfs voorzien worden van video’s of virtuele rondleidingen door jouw fabriek. Binnenkort een externe audit? Wij zorgen dat de E-learning software snel geïmplementeerd is binnen jouw bedrijf.

Uniek in de food sector: handboektrainingen

Zijn medewerkers binnen jouw bedrijf goed op de hoogte van handboekdocumenten? Maak je opleidingsplan nog completer met de unieke optie voor handboektrainingen. Met handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Medewerkers blijven op de hoogte van alle procedures en instructies. En jij behoudt altijd het overzicht in de competentiematrix.

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Deze bedrijven gingen je voor

Wheyco

Aantoonbare kennisborging bij Wheyco

“Je bent niet meer afhankelijk van trainingssessies die je tijdens kantoortijden moet inplannen. Mensen kunnen in hun eigen werktijd trainingen volgen. Ze bepalen zelf wat een rustig en geschikt moment is om dit te doen. Bovendien is het tijdens een audit ook makkelijk aantoonbaar hoe je training en opleiding geborgd hebt binnen de organisatie.”

Group of Butchers

Group of Butchers

“We betalen alleen voor wat we afnemen. In het geval van E-learning dus per medewerker die een training volgt. Dat is goedkoper dan de kosten van het verlies van productie door het geven van een klassikale training en bijbehorende handlingkosten. Ook belangrijk: de E-learningtrainingen worden erkend door de auditoren van de GFSI-standaard en helpen ons daarmee te voldoen aan de BRC en IFS-standaarden.”

Overige modules

Inspectie software

Inspectie software

Digitale specificaties

Digitale specificaties

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

HACCP- en kwaliteitsregistratie app

Handboek digitaliseren

Handboek digitaliseren

Online actielijst

Online actielijst

Verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren