Demo aanvragen QA Software

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vul het formulier in en wij bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug.

Wat je van ons kan verwachten:

  • Gratis en vrijblijvende demonstratie op de door jou gewenste locatie of via een online meeting
  • Door accountmanagers die verstand hebben van kwaliteitszorg
  • We zetten jouw vraagstukken om tot concrete digitale oplossingen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hoe gaat een demo in zijn werk

Zodra je een demo aanvraag hebt ingediend, neemt één van onze accountmanagers contact met je op. We bespreken samen jouw wensen en plannen een demo in. Ben je maar beperkte tijd beschikbaar? Geen probleem. Op basis van jouw beschikbare tijd passen we de opzet van de demo voor je aan. Laat het ons ook gerust weten als je specifieke vraagstukken hebt. Wij zorgen dat we voorbereid op pad gaan, zodat we je snel en doeltreffend kunnen informeren.

Op de afgesproken datum en tijd komt onze accountmanager naar je toe. Tijdens de demo gaan zij in op de huidige situatie, je wensen en vraagstukken. Vervolgens bekijken we samen de QA software en lichten we deze toe. Ook nemen we direct de modules met je door die oplossingen bieden voor je vraagstuk of wens.

Ben je geïnteresseerd in onze QA software na de demo? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op. En zelfs al een plan van aanpak voor de implementiedag. Dit allemaal kosteloos. Zo kun je alles nog eens rustig doornemen, voordat je besluit of je de kwaliteitszaken wilt gaan automatiseren.