• Nederlands
    • Engels
    • Duits

Over Normec Foodcare

Normec Foodcare biedt een bewezen totaaloplossing op het gebied van kwaliteit en industriële voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Wij nemen complete projecten uit handen op het gebied van procesbeheersing kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten en QA-automatisering.  Maar ook flexibele inzet van kwaliteitsmanagers, opleidingen en trainingen, risicomanagement, etiketcontrole en audits en inspecties. Elke dag werken meer dan 230 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht.

Onze missie

De missie van Normec Foodcare is het bieden van zekerheid en ‘compliance’ aan de afnemer door het bieden van de meest hoogwaardige diensten en producten aan het midden- en bovensegment van de levensmiddelenindustrie waarbij de ambitie is om daarbij de beste reputatie te hebben op het vakgebied. Hierbij hebben we oog voor mens en omgeving op basis van goed vertrouwen, eerlijkheid en redelijkheid in een prettige en veilige werkomgeving.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn als volgt: we bereiken ons doel door continu aandacht te hebben voor de kwaliteit die wij leveren en door de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend onder de loep te houden, en waar mogelijk te verbeteren. Dit realiseren we met een team dat passie heeft voor het vak. Onze collega’s hebben een inspirerende, proactieve en facilitaire (werk)houding. We geloven in wat we doen en doen ook wat we zeggen. Dit voeren we uit op een persoonlijke, praktische en flexibele wijze.

Dichtbij de klant

Normec Foodcare is gevestigd in de Benelux met locaties in Antwerpen (BE), Amstelveen (NL), Woerden (NL), Den Bosch (NL) en Zwolle (NL).

Normec Foodcare is onderdeel van Normec Group.

logo Normec Foodcare

Wij onderscheiden ons in

  • Dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food
  • Marktleider in smaakonderzoek in Nederland en België
  • Het RvA geaccrediteerd laboratorium die microbiologische analyses uitvoert onder accreditatie volgens NEN-EN-ISO/IEC 17025 (voor een overzicht, zie scope L509 op de website van de RvA).
  • Onze (interim) kwaliteitsmanagers bieden jou een totaaloplossing voor het QA-vak
  • Onze online QA-applicatie bespaart veel tijd en je kan het helemaal zelf samenstellen
  • De Cedeo erkende opleidingen brengen je op de hoogte van de laatste kennis

Dit zijn de onderdelen van Normec Foodcare

Logo-Normec-Sensory-groot Logo foodlab logo normec quality assurance logo normec carenet online Logo Normec training & education Logo Normec Label & Specifications groot logo normec foodtrust logo normec audits en inspections
© 2020 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten