• nl

  Over Normec Foodcare

  Normec Foodcare biedt een bewezen totaaloplossing op het gebied van kwaliteit en industriële voedselveiligheid in de levensmiddelenindustrie. Wij nemen complete projecten uit handen op het gebied van procesbeheersing kwaliteit en voedselveiligheid, laboratoriumonderzoek, smaaktesten, QA-automatisering, flexibele inzet van kwaliteitsmanagers, opleidingen en trainingen, risicomanagement en etiketcontrole. Elke dag werken meer dan 230 experts aan veelzijdige en uitdagende projecten. Door onze ruime ervaring met projecten in verschillende branches, grootte van organisaties en bedrijfsculturen, beschikken we over een schat aan ervaring en inzicht.

  Onze missie

  De missie van Normec Foodcare is het bieden van zekerheid en ‘compliance’ aan de afnemer door het bieden van de meest hoogwaardige diensten en producten aan het midden- en bovensegment van de levensmiddelenindustrie waarbij de ambitie is om daarbij de beste reputatie te hebben op het vakgebied. Hierbij hebben we oog voor mens en omgeving op basis van goed vertrouwen, eerlijkheid en redelijkheid in een prettige en veilige werkomgeving.

  Onze kernwaarden

  Onze kernwaarden zijn als volgt: we bereiken ons doel door continu aandacht te hebben voor de kwaliteit die wij leveren en door de kwaliteit van onze dienstverlening voortdurend onder de loep te houden, en waar mogelijk te verbeteren. Dit realiseren we met een team dat passie heeft voor het vak. Onze collega’s hebben een inspirerende, proactieve en facilitaire (werk)houding. We geloven in wat we doen en doen ook wat we zeggen. Dit voeren we uit op een persoonlijke, praktische en flexibele wijze.

  Dichtbij de klant

  Normec Foodcare is gevestigd in de Benelux met locaties in Antwerpen (BE), Amstelveen (NL), Bodegraven (NL), Den Bosch (NL) en Zwolle (NL).

  Normec Foodcare is onderdeel van Normec Group.

  logo Normec Foodcare

  Wij onderscheiden ons in

  • Dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food
  • Marktleider in smaakonderzoek in Nederland en België
  • Het RvA geaccrediteerd laboratorium kan nauwkeurige analyses voor u maken
  • Onze (interim) kwaliteitsmanagers bieden u een totaaloplossing voor het QA-vak
  • Onze online QA-applicatie bespaart u veel tijd en kunt u helemaal zelf samenstellen
  • De Cedeo erkende opleidingen brengen u op de hoogte van de laatste kennis
  Overleg kwaliteitscontrole boxarrow-down

  Dit zijn de onderdelen van Normec Foodcare

  Logo-Normec-Sensory-groot Logo MicroCare Laboratorium Logo Bureau voor Kwaliteitszorg Logo CareNet Online QA Software Logo BK opleidingen en trainingen Logo Etiketteren Logo FoodTrust
  © 2018 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten