Over Normec Foodcare

Partner in testing, inspection & compliance

Geniet jij iedere dag van lekker eten? Als food professional weet jij als geen ander dat het eten een hele reis heeft afgelegd, voordat het op je bord terechtkomt. En dat er veel gedaan moet worden om het eten tijdens die reis lekker en veilig te houden. Je moet bovendien voldoen aan wet- en regelgeving, klanteisen en certificeringseisen. En hoe zorg je ervoor dat de consument jouw product ook echt gaat kopen?

We staan voor je klaar

Geen zorgen. Onze specialisten staan voor je klaar. Of het nu gaat om analyses, advies, smaak- en kwaliteitsmonitoring of digitalisering. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak ontzorgen we je met een breed pakket aan diensten. Dat doen we in de hele keten, van grondstof tot consument. We helpen je om te voldoen aan de wetgeving en bij het behalen van een certificaat.

Onze geschiedenis

Samen meer dan 400 jaar ervaring en een schat aan kennis

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties. De afgelopen jaren hebben we alle krachten gebundeld. Hierdoor kunnen we altijd een passende oplossing bieden die aansluit op jouw behoeften. Met meer dan 1000 medewerkers staan we voor je klaar en ontzorgen we jou en je bedrijf.

Missie en visie

Onze missie en visie zijn de basis van de toegevoegde waarde die Normec Foodcare binnen de hele voedselketen levert.

Missie: We willen dat alle mensen onbezorgd kunnen genieten van goed en veilig eten.
Visie: Alle organisaties in de keten leveren samen met Normec Foodcare de beste kwaliteit in food.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen?
We staan voor je klaar.

Neem contact op
Ontmoet ons commercieel team

Deskundig, ondernemend en ambitieus.

Normec Foodcare is onderdeel van Normec

Normec is een toonaangevende organisatie in de TICC-branche (Testen, Inspecteren, Certificeren, Compliance). Ons werkgebied reikt van (drink)waterkwaliteit, luchtkwaliteit en bodemkwaliteit tot brandveiligheid, voedselveiligheid en managementsystemen. Met ruim 4.000 medewerkers werken we dagelijks aan een veilige en gezonde werk- en leefomgeving. Voor deze én toekomstige generaties.