Hygiëne-inspecties

temperatuur meting in pan

Hygiëne-inspecties

Weten of er voedselveilig gewerkt wordt binnen jouw bedrijf? Onze ervaren inspecteurs weten precies waar ze op moeten letten. Zij vertellen na afloop van de hygiëne-inspectie of je aan de norm voldoet en wat de verbeterpunten zijn. Geen geheimzinnige taferelen, maar een kort en bondig verslag waar je direct mee aan de slag kunt.

Hygiëne-inspecties in het kort

  • Hygiëne-inspecties uitgevoerd door onze ervaren inspecteurs
  • Rapportage en verbeterpunten direct online inzichtelijk
  • Goed & Groen hygiëne-inspecties, geaccepteerd door de NVWA
  • Formulebeheersing met brand standard inspecties

Hygiëne-inspecties voor iedere branche

Of je nu in de horeca, catering, retail of ambachtelijke voedselproductie werkt: onze inspecteurs voeren inspecties uit in iedere branche. Zij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving en het werken volgens de geldende Hygiënecode. Bovendien nemen zij een rugzak vol kennis en ervaring mee naar jouw locatie.

Benieuwd hoe een inspectie verloopt? Samen met ADN hebben we een video gemaakt waarin een inspectie gevolgd wordt.

Online rapportages

Alle inspecties worden uitgevoerd met een tablet en in ons online Q-biz inspectiesysteem. Hierdoor is de rapportage van de inspectie na afloop voor jou direct inzichtelijk in de Q-biz portal. Filter inspectieresultaten en verwerk ze eenvoudig tot managementinformatie. Zo ga je snel van start met de verbeterpunten binnen jouw bedrijf.

Wij helpen om te inspecteren of jouw bedrijf aan de eisen voldoet

Neem contact op

Goed & Groen hygiëne-inspecties

Wil je nog een stap verder gaan en in aanmerking komen voor aangepast toezicht door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA)? Dat kan met ons zelfcontrolesysteem Goed & Groen. Dit zelfcontrolesysteem is geaccepteerd door de NVWA en bestaat uit een overzichtelijke en complete checklist waarmee we alle eisen controleren en rapporteren. Als je deelneemt aan het zelfcontrolesysteem, laat je aan jouw medewerkers en klanten zien dat je onderscheidend bent op gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. Je kunt zowel als individueel bedrijf of als fomulebedrijf deelnemen als je voldoet aan de volgende eisen:

  • Je bedrijf werkt volledig volgens een goedgekeurde hygiënecode en heeft geen eigen HACCP-plan of -aanvulling
  • Je bedrijf heeft geen EG-erkenning
  • Je bedrijf levert meer dan 50 procent rechtstreeks aan de consument

“Een inspectie is een hulpmiddel om de locatie naar een hoger niveau te tillen”