Referenties

Dit vinden klanten over Normec Foodcare

WSP Food

WSP Food tilt de kwaliteitsborging naar een hoger niveau

Na deze eerste implementatiedag waren zij klaar om inspecties uit te voeren via de iPad. Na afloop van de inspecties zijn de rapportages inclusief foto’s direct klaar en zijn trendgrafieken bijgewerkt. Zo bespaart het bedrijf direct tijd en wordt meer en sneller inzicht verkregen in verbeteracties.

StarCuisine

Meer inzicht en hogere scores voor StarCuisine

We hebben zeker tijd bespaard door te werken met deze module, maar we hebben de informatie vooral ook meer visueel gemaakt. En dat vind ik eigenlijk nog belangrijker dan de tijdbesparing.

Warung Catering Services

Warung Catering Services

‘Een betere en efficiëntere borging van het kwaliteitssysteem’, dat was in 2015 de missie voor de kwaliteitsafdeling van Wijnen Square Crops. Annsophie Johansson ging als Coördinator Kwaliteit op zoek naar een digitale oplossing om dit te kunnen realiseren en kwam zodoende uit bij onze online oplossingen. Tijdens een interview vertelt Annsophie vol enthousiasme over de verandering die digitalisering van kwaliteitszaken voor haar organisatie teweeg heeft gebracht.

Lekkerkerker Groep

De Lekkerkerker Groep: met Normec Foodcare halen we meer kennis in huis

“Hoewel Sandra maar één dag per week voor ons werkt, kunnen we bij vragen altijd terecht bij Normec Foodcare.” Die goede bereikbaarheid ziet Auke als een groot voordeel. “Je hebt geen last meer als iemand op vakantie is of als er toevallig iemand ziek wordt. We zijn dus veel flexibeler geworden in het uitvoeren van de werkzaamheden.”

Special Refining Company B.V.

Tijdsbesparing van 60 tot 80% voor Special Refining Company B.V.

“We kunnen documenten snel vinden, wijzigingen zijn overzichtelijk weergegeven en er is altijd sprake van een duidelijk versiebeheer. De kans op fouten in het versie- en datumbeheer is nihil,” vult Anna aan. Ook in het dagelijkse werk ervaren Anna en haar collega’s diverse voordelen.

Maza

Maza kiest voor trainingen van Normec Foodcare

“Daarbij gaan we de e-learning combineren met een training op locatie. Ook dat worden trainingen op maat. Elke afdeling kent haar eigen CCP’s en aandachtspunten. Het is de bedoeling dat die per afdeling terugkomen in de training, zodat de medewerkers leren wat specifiek voor hen belangrijk is.”