Referentie

Jarenlange samenwerking tussen Schouten Food en Normec Foodcare

productlijn checken

Jarenlange samenwerking tussen Schouten Food en Normec Foodcare

Jaren geleden is de samenwerking tussen Schouten Food en Normec Foodcare opgestart. Nog steeds ondersteunt Normec Foodcare de QA/QC medewerkers op het gebied van labelling. En dat naar alle tevredenheid van Frank Sluis, QA/QC manager bij Schouten Food.

Ondersteuning

Tijdens het opstarten van de samenwerking werden door Normec Foodcare complete klantprojecten uit handen genomen voor Schouten Food. ‘’Inmiddels is het team van Schouten Food verder uitgebreid en is ondersteunen de belangrijkste taak geworden bij het inzetten van labelling specialisten van Normec Foodcare. Bijvoorbeeld bij het opvangen van een zwangerschapsverlof of tijdens extra drukte’’, aldus Frank.

Verschillende taken

Labelling specialisten van Normec Foodcare worden voor verschillende taken ingezet. Zo kan het zijn dat er klantsystemen ingevuld moeten worden, dat alle specificaties op orde moeten zijn of dat er een etiketcheck uitgevoerd moet worden.

Prettige samenwerking

Een prettige samenwerking is een belangrijk aspect voor Frank. Frank: ‘’Een goede samenwerking werkt tenslotte toch het beste. Voor mij kan een goede labelling specialist zelf goede afwegingen maken en communiceert hij/zij ook goed met ons.  “Vanwege de prettige samenwerking en de goede prijs kwaliteit verhouding hebben wij extra diensten afgenomen bij Normec Foodcare, zoals het uitvoeren van leveranciersaudits. Een succesvolle samenwerking dus.”

 

Gerelateerde diensten