Referenties

Dit vinden klanten over Normec Foodcare

Producert

Producert laat drink- en bronwatermonsters van haar klanten analyseren door Normec Robalab

“Als er een keertje iets is met een monster of rapport, hoeven we maar te bellen of te mailen en het wordt meteen heel goed opgelost. Het komt eigenlijk nooit voor dat Robalab een monster niet inzet, omdat ze niet beschikten over alle informatie. Een ervaring die we bij andere labs wel hebben. Dit is echt een betrouwbare partner. We werken goed samen.”

MTS Lucassen

MTS Lucassen: aaltjesonderzoek

“Ik had me nog nooit verdiept in zaken als kunstmest. Zulke dingen deed pa met zijn vingerspitzengefuhl. Dat heb ik niet. Door wettelijke bemestingsnormen moest ik bovendien wat anders gaan bedenken om te kunnen blijven groeien.”

SanLucar

“Onze kwaliteitsinspecteurs werken met QC One software op verschillende locaties wereldwijd”

”Onze kwaliteitsinspecteurs werken met QC One software op verschillende locaties wereldwijd.”

Schouten Food

Jarenlange samenwerking tussen Schouten Food en Normec Foodcare

“Vanwege de prettige samenwerking en de goede prijs kwaliteit verhouding hebben wij extra diensten afgenomen bij Normec Foodcare, zoals het uitvoeren van leveranciersaudits. Een succesvolle samenwerking dus.”

Simons Vleeswaren

Simons Vleeswaren

“Voor onze organisatie betekent de overstap naar digitaal bovendien niet alleen een verbetering op efficiency vlak, maar ook een verzameling van data die waardevol is voor verbeterprojecten en doelstellingen.”

Start-up

Casus Listeria monocytogenes: risico’s en mogelijkheden bij een gewijzigd afzetkanaal

Aangezien er geen controle is of een consument thuis het product wel door en door verhit, moest zeker worden gesteld dat Listeria monocytogenes niet boven de 100kve/g kon uitgroeien. Dit is gerealiseerd door meer controles uit te voeren en een strengere grondstofselectie toe te passen.