Referenties

Dit vinden klanten over Normec Foodcare

SVZ International

SVZ International

Sinds de invoering van digitale inspecties bespaart het bedrijf tijd bij het uitvoeren van inspecties en de analyse van resultaten. “We ervaren een enorme tijdwinst, doordat rapportages meteen klaar zijn en we gemakkelijk trendanalyses kunnen bekijken. Zo is het veel eenvoudiger om een vergelijking te maken tussen de verschillende locaties”, aldus Heleen.

Wheyco

Aantoonbare kennisborging bij Wheyco

“Je bent niet meer afhankelijk van trainingssessies die je tijdens kantoortijden moet inplannen. Mensen kunnen in hun eigen werktijd trainingen volgen. Ze bepalen zelf wat een rustig en geschikt moment is om dit te doen. Bovendien is het tijdens een audit ook makkelijk aantoonbaar hoe je training en opleiding geborgd hebt binnen de organisatie.”

Group of Butchers

Group of Butchers

“We betalen alleen voor wat we afnemen. In het geval van E-learning dus per medewerker die een training volgt. Dat is goedkoper dan de kosten van het verlies van productie door het geven van een klassikale training en bijbehorende handlingkosten. Ook belangrijk: de E-learningtrainingen worden erkend door de auditoren van de GFSI-standaard en helpen ons daarmee te voldoen aan de BRC en IFS-standaarden.”

De Wijndragers

De Wijndragers

“Normec Foodcare is voor ons een vraagbaak op het moment dat wij het niet zeker weten. We kunnen met alle vragen en opmerkingen bij de projectmanager van Quality Assurance terecht.”