E-learning CCP temperatuurbeheersing

temperatuur meting in pan

Beheers Temperatuur met Online Training!

Ontdek het cruciale belang van temperatuurbeheersing in voedingsmiddelenbedrijven. Deze e-learning legt uit hoe je temperatuur kunt beheersen en wat te doen bij afwijkingen.

Leerdoelen

  • Begrijp het belang van voedselveiligheid en HACCP.
  • Ken het cruciale belang van CCP’s in voedselveiligheid.
  • Beheers temperatuurbeheersing als CCP.
  • Leer corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

De inhoud

  • Het belang van voedselveiligheid: HACCP
  • Het belang van voedselveiligheid: CCP’s
  • CCP temperatuurbeheersing
  • Corrigerende maatregelen bij afwijkingen

Voor wie?

Deze E-learning is geschikt voor medewerkers in voedingsmiddelenbedrijven die werken met temperatuurbeheersing tijdens productie of verantwoordelijk zijn voor temperatuurcontroles.

Het resultaat

Na deze training ben je bekwaam in temperatuurbeheersing, een cruciale vaardigheid voor voedselveiligheid. Je ontvangt een certificaat als bewijs van je training. Start nu de E-learning en versterk je kennis van temperatuurbeheersing!

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.