E-learning CCP metaaldetectie

controle uitvoeren op ipad

Leer Metaaldetectie Online

Ontdek het belang van CCP metaaldetectie in de voedingsindustrie. Deze E-learning geeft je praktische kennis om CCP’s te beheersen en voldoen aan kwaliteitsnormen zoals IFS en BRC.

Leerdoelen

  • Begrijp introductie van metaaldetectie.
  • Leer over HACCP en gevarencategorieën.
  • Beheers CCP’s, specifiek metaaldetectie.
  • Ken de juiste procedures bij afwijkingen.

Inhoud

  • Introductie metaaldetectie
  • HACCP en gevarencategorieën
  • CCP’s en CCP metaaldetectie
  • Omgaan met afwijkingen

Voor wie?

Deze E-learning is voor productiemedewerkers, technische dienst medewerkers en iedereen die basisvaardigheden in metaaldetectie nodig heeft.

Het resultaat

Na deze training ben je bekwaam in CCP metaaldetectie, essentieel voor voedselveiligheid. Je ontvangt een certificaat als bewijs van je training. Begin nu met de E-learning en versterk je metaaldetectievaardigheden!


Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.