Nieuws

Normec Academy: waar leren een feestje is!

Normec Academy: waar leren een feestje is!

Bij Normec geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. In ons Learning Experience Platform, Normec Academy, krijg je toegang tot onze e-learning modules, maar ook kun je je opgeven voor al onze klassikale trainingen.

E-learning modules

In onze e-learning modules staat het opdoen en toepassen van kennis centraal. Door praktijkvoorbeelden en interactieve trainingsonderdelen wordt een deelnemer getriggerd om te leren en is de trainingsstof herkenbaar en toepasbaar in de praktijk.

Klassikale trainingen

Van voorbereidende opdrachten tot trainingsmateriaal, certificaten en brainsnacks – we hebben het allemaal samengebracht in één gebruiksvriendelijke leeromgeving. Hierdoor heb je niet alleen tijdens, maar ook na de klassikale training alle benodigde informatie binnen handbereik. Onze brainsnacks bieden deelnemers een kans om hun kennis up-to-date te houden, zelfs na de training.

Learning Experience Platform

Wil jij als teammanager of HR-afdeling de voortgang van jouw team kunnen bewaken? Ook dat behoort tot onze mogelijkheden! Met ons volledige Learning Experience Platform voor jouw organisatie krijgen teamleden de mogelijkheid om zichzelf op te geven voor alle trainingen die beschikbaar zijn voor jullie organisatie. Als beheerder krijg je de mogelijkheid om de voortgang van jouw teamleden te volgen, studieplannen samen op te stellen en teamleden in te schrijven voor cursussen. Dit geeft jou het overzicht en de mogelijkheid om leren binnen jouw organisatie te stimuleren.

Maar dat is nog niet alles! Met ons Learning Experience Platform kun je als manager ook zelf trainingen toevoegen of andere belangrijke informatie delen. Houd jouw team op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zorg ervoor dat ze altijd toegang hebben tot de meest relevante kennis.

”Een totale leerervaring in één omgeving”

De mogelijkheden binnen Normec Academy zijn eindeloos – van losse e-learnings tot volledige opleidingstrajecten gekoppeld aan jouw HR-systeem voor jouw medewerkers.

Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Neem contact op

Het laatste nieuws

Wijnetikettering: waar moet je op letten?

Wijnetikettering: waar moet je op letten?

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Brightlands NovaBite: een uniek expertisecentrum voor sensorischonderzoek en productoptimalisatie

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over Handboek 85?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn over Handboek 85?