E-learning Meloen

Ontdek de sappige wereld van meloen

Duik de wereld in van de meloenen met onze e-learning. Leer alles over de producten, het kweekproces, kwaliteit en veiligheid, bewaarcondities en transport, verkoop en marketing en de gezondheidsvoordelen. 

Leerdoelen

  • Uiterlijke kenmerken en smaakprofielen herkennen van de meloen.
  • Het kweekproces van de meloen benoemen. 
  • Begrijpen welke aspecten belangrijk zijn bij het transport van de meloen.
  • Leren hoe kwaliteitseisen en -standaarden worden toegepast op de meloen.
  • Inzicht krijgen in de gezondheidsvoordelen van de meloen.

Voor wie?

Deze e-learning module is geschikt voor:

  • Beginnende keurmeesters
  • Versspecialisten
  • Teamleiders op de versafdeling 
  • AGF-medewerkers 

Resultaat

Na het voltooien van deze e-learning module ben jij goed bekend met de meloen. Je kunt deze kennis direct toepassen in de praktijk. 

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.