E-learning Tomaten

tomaten

Ontwikkel je expertise in tomaten

Ontdek alles over de teelt, verzorging en oogst van tomaten in deze interactieve E-learning. Word een echte tomatenexpert!

Leerdoelen

  • Begrijp de basisprincipes van tomatenteelt.
  • Leer over verschillende teelttechnieken en klimaatbeheersing.
  • Ontdek het oogst- en verpakkingsproces van tomaten.

De inhoud

  • Productomschrijving.
  • Teeltprocessen en -methoden.
  • Klimaatbeheersing.
  • Oogst- en verpakkingsprocedures.
  • Bewaarcondities en transport.

Voor wie?

Deze E-learning module is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in tomatenteelt, zoals agrarische professionals, landbouwstudenten, adviseurs, startende tuinders, voedselproducenten en -verwerkers.

Het resultaat

Na het voltooien van deze E-learning module ben je goed bekend met de teelttechnieken, klimaatbeheersing en oogst- en verpakkingsprocessen van tomaten. Je kunt deze kennis toepassen om succesvol te zijn in de praktijk.

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.