E-learning Glasgroente

aubergine

Word een expert in glasgroententeelt

Ontdek de wereld van tomaten, paprika’s, aubergines, sla en komkommers, en word een expert op het gebied van glasgroententeelt.


Leerdoelen

  • Begrijp de basisprincipes van glasgroententeelt.
  • Leer over de verschillende teelttechnieken en klimaatbeheersing.
  • Ontdek de oogst- en verpakkingsprocessen van glasgroenten.

Inhoud

  • Productomschrijving
  • Teeltprocessen en -methoden
  • Klimaatbeheersing 
  • Oogst- en verpakkingsprocedures
  • Bewaarcondities en transport

Voor wie?

Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in glasgroententeelt, van beginnende telers tot agrarische professionals.

Het resultaat

Na het voltooien van deze e-learning ben jij goed bekend met de teelttechnieken, klimaatbeheersing en oogst- en verpakkingsprocessen van glasgroenten. Je kunt deze kennis toepassen om succesvolle glasgroentebedrijven te runnen.


Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.