E-learning IFS-broker

voedselveiligheid controleren

Word een expert in IFS Broker!

In de wereldwijde voedingsmarkt spelen tussenhandelaren en importeurs een cruciale rol. De IFS Broker norm biedt zekerheid in deze complexe toeleveringsketen. Leer de norm begrijpen, gevaren bij leveranciers beheersen en pas deze kennis direct toe.

Leerdoelen

  • Begrijp de IFS Broker norm
  • Ken de wetgeving en infoblad 64
  • Beheers HACCP en gevaren
  • Ontdek food defense

Inhoud

  • Kennismaking met de IFS Broker norm
  • Wetgeving en infoblad 64
  • HACCP en gevarenbeheersing
  • Food defense

Voor wie?

Deze E-learning is bedoeld voor medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het voedselveiligheidssysteem.

Het resultaat

Na afronding begrijp je de IFS Broker norm en kun je gevaren bij leveranciers identificeren en beheersen. Je ontvangt een certificaat als bewijs van je vaardigheden. Start nu en word een IFS Broker expert!


Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.