header verslagen digitaliseren

Verslagen digitaliseren

De kwaliteitsafdeling heeft het er maar druk mee. Bijvoorbeeld met het uitwerken van verslagen van managementreviews, recalltesten, en het HACCP-teamoverleg. Wil je efficiënter werken op dit gebied? Met onze module Verslagen digitaliseer je al je verslaglegging heel snel en simpel.

 • Verslagen overzichtelijk beheren
 • Direct acties koppelen aan verslagen
 • Voldoen aan BRC, IFS en FSSC 22000 eisen

Hulp nodig bij het digitaliseren van verslagen?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
verslagen-digitaliseren

Waarom verslagen digitaliseren?

 • Overzicht creëren

  Het veelvuldig rondsturen, printen en archiveren van verslagen is verleden tijd. Via de online editor voeg je het verslag toe (als tekst of bijlage). In één oogopslag zie je welke verslagen zijn goedgekeurd en of er nog acties afgehandeld moeten worden.

 • Acties efficiënt beheren

  Vanuit ieder overleg komen wel acties voort. Je hoeft deze nu niet meer los toe te benoemen in je verslag of toe te voegen aan een losse actielijst. Met de module Verslagen koppel je namelijk direct online acties aan je verslag, welke meteen zichtbaar zijn in de centrale online actielijst.

 • Zorgeloos de audit door

  Volgens welke voedselveiligheids- of kwaliteitsstandaarden je ook werkt, een juiste verslaglegging is noodzakelijk om een certificaat te kunnen behalen. We hebben de module dan ook zo ontworpen dat je gemakkelijk aan deze eisen voldoet. Zo ga je altijd zorgeloos de audit door.

Voor al je verslagen

Met deze module leg je verslagen vast voor allerlei onderwerpen, zoals recalls, verificaties, validaties, managementreviews, interne audits, externe audits, ongedierte–inspecties en food defense–checks. Tijdens een BRC-, IFS-, FSSC 22000-audit of NVWA–inspectie laat je zo snel zien welke openstaande en afgeronde acties zijn voortgekomen uit kwaliteitsverslagen, audits en inspecties.

Real–time overzicht

Als kwaliteitsafdeling beschik je over een real–time overzicht van lopende, afgeronde en goed te keuren verslagen. In het overzicht zie je direct terug hoeveel acties nog open staan voor een verslag. Op deze wijze schakel je tijdig met actiehouders en voorkom je dat verslagen en acties onnodig lang open blijven staan.

ramon-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Ramon Verwegen.

Overige modules

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Een greep uit onze klanten

ramon-juiste-formaat-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Ramon Verwegen

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ramon-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Alles-in-één online applicatie Vraag direct een demo aan