e learning maken

E-learning software

Medewerkers moeten veel leren, maar in je food productiebedrijf kun je dit niet altijd klassikaal doen. Met onze E-learning software train je medewerkers online op ieder moment en op elke gewenste locatie.

 • Train alle medewerkers en uitzendkrachten in de juiste taal
 • Voldoe aan opleidingseisen van GFSI erkende standaarden, zoals BRCGS, IFS en FSSC 22000
 • Kennis altijd up-to-date zonder de productie stil te leggen

Onze trainers ontwikkelden een flink assortiment aan vakinhoudelijke E-learning trainingen, zoals basis voedselveiligheid, allergenenbeheersing en food defense. Hiermee heb je de kennis van medewerkers snel ge-update.

Hulp nodig met E-learning software?

Vraag direct een demo aan en bekijk wat E-learning software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan

Waarom E-learning software?

 • Eén compleet opleidingsplan

  Realiseer de administratie van alle interne en externe trainingen en het ontwerp van E-learning trainingen binnen één omgeving. Hiermee is je opleidingsplan altijd compleet.

 • Realtime inzicht in inzetbaarheid medewerkers

  Bekijk in één oogopslag welke medewerkers inzetbaar zijn op welke afdelingen en in welke functies. Schakel snel in geval van ziekteverzuim of verminderde personele bezetting.

 • Uitzendkrachten vooraf getraind

  Besteed het trainen van uitzendkrachten via E-learning volledig uit aan het uitzendbureau. Uitzendkrachten stappen getraind de productie binnen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt.

E-learning software voor alle trainingen

Via de online editor ontwerp je eenvoudig zelf een onbeperkt aantal trainingen voor ieder onderwerp. Ook hebben we een compleet pakket aan interactieve E-learning trainingen of maken we een E-learning training voor jou op maat. Deze kunnen zelfs voorzien worden van video’s of virtuele rondleidingen door jouw fabriek. Binnenkort een externe audit? Wij zorgen dat de E-learning software snel geïmplementeerd is binnen jouw bedrijf.

Uniek in de food sector: handboektrainingen

Zijn medewerkers binnen jouw bedrijf goed op de hoogte van handboekdocumenten? Maak je opleidingsplan nog completer met de unieke optie voor handboektrainingen. Met handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Medewerkers blijven op de hoogte van alle procedures en instructies. En jij behoudt altijd het overzicht in de competentiematrix.

zwanenberg-logo

Zwanenberg stroomlijnt trainingen voor medewerkers

Voor voedingsmiddelenbedrijven is het veel werk om bij te houden of alle medewerkers de juiste trainingen hebben gevolgd voor de verschillende werkzaamheden die zij uitvoeren. Pieter Pickhardt, QESH-manager bij Zwanenberg, locatie Van der Laan Almelo, heeft hier structuur in aangebracht met de trainingsmodule van Normec Foodcare Online. “Ik heb nu alle gegevens in één overzicht bij elkaar. We zien in één oogopslag welke medewerkers getraind zijn.”

Aantoonbare kennisborging bij DVNutrition

Wheyco werkt al meerdere jaren met onze inspectie module, het online handboek en de module E-learning. Het bedrijf maakt gebruik van de unieke koppeling tussen het digitale handboek en E-learning trainingen. Mirjam Schalkwijk en Annette Wijnands hebben deze werkwijze vanuit de HR-afdeling geïntroduceerd binnen de organisatie.

Logo-Group-of-Butchers

55% tijdsbesparing met E-learning voor Group of Butchers

Group of Butchers is een innovatief vleeswaren producerend bedrijf met vestigingen in Nederland en België. Al meerdere jaren achter elkaar ontvangt het bedrijf de Industributie Trofee voor de beste waardering vanuit de retailmarkt voor hun producten. Logisch dat de medewerkers up-to-date geschoold moeten zijn om de hoge standaarden te handhaven.

ramon-juiste-formaat-website

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Ramon Verwegen.

Overige modules

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Een greep uit onze klanten

ramon-juiste-formaat-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Ramon Verwegen

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ramon-juiste-formaat-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Alles-in-één online applicatie Vraag direct een demo aan