banner sinaasappels

Kennis up-to-date met e learning software

Als bedrijf presteer je zo optimaal mogelijk als de kennis van medewerkers up-to-date is. Dit vergt normaal gesproken een enorme investering van bedrijven, zowel in tijd als geld. Wij vinden dat de kennis van medewerkers altijd op flexibele en laagdrempelige wijze up-to-date moet kunnen worden gehouden én dat je als HR manager niet onnodig veel tijd kwijt moet zijn met alle administratie hier omheen. Daarom hebben wij e learning software samengesteld. Binnen deze e learning software is zowel het ontwerpen van trainingen als het uitnodigen van cursisten en het volgen van behaalde competenties geïntegreerd. Zo heb je als HR afdeling alle tools bij de hand om op eenvoudige en flexibele wijze medewerkers van je bedrijf te trainen.

Voor alle soorten trainingen

Of het nu gaat om voedselveiligheidstrainingen of ARBO- en milieu trainingen. Alle soorten trainingen ontwerp je eenvoudig zelf in de e learning software. Je hoeft hiervoor niet veel kennis te hebben van software. Hoe je de training maakt, leggen we je namelijk binnen één dag volledig uit. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om kwaliteit gerelateerde trainingen aan te schaffen of zelfs volledige trainingen op maat te laten ontwerpen. Hierbij maken we indien gewenst gebruik van de nieuwste technologieën, zoals een virtuele rondleiding door je bedrijf.

Direct aan de slag

Wil je je liever direct aan de slag met e learning software? Plan een gratis (online) demo in.

Voordelen e learning software

  •  Eén compleet opleidingsplan voor alle opleidingen
  • Altijd en overal cursussen laten volgen in iedere gewenste taal
  • Altijd inzicht in inzetbaarheid van medewerkers via automatische competentiematrix
  • Trainen van uitzendkrachten uitbesteden aan uitzendbureau(s) via unieke rechtenstructuur
  • Zelf een onbeperkt aantal trainingen ontwerpen of maak gebruik van kant en klare of op maat gemaakte trainingen

Meer weten over e learning software?

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Altijd inzicht in competenties

Via de competentiematrix zie je op ieder moment welke cursist welke cursus behaald heeft. Als je dit ook nog koppelt aan functieprofielen, zie je op ieder moment welke medewerkers inzetbaar zijn binnen een functieprofiel. Erg handig als je bijvoorbeeld te maken hebt met veel ziekteverzuim of veel uitzendkrachten. Maak je gebruik van een koppeling met het online handboek? Dan train je medewerkers na iedere wijziging in een handboekdocument en behoud je het overzicht met de documentenmatrix. Zo zie je precies wie op de hoogte is van welke documenten.

Laat uitzendkrachten getraind aan de slag gaan

Met onze e learning software laat je het trainen van uitzendkrachten over aan uitzendbureaus. Zo gaan uitzendkrachten volledig voorbereid aan de slag binnen je productieomgeving. Hiermee borg je de kennis van tijdelijke medewerkers eenvoudig en efficiënt. De e learning software beschikt over een unieke rechtenstructuur. Uitzendbureaus kunnen zo zelf uitzendkrachten toevoegen aan de e learning software om deze uit te nodigen voor de benodigde trainingen. Het enige wat jij hoeft te doen is een gebruikerslogin aanmaken voor de beheerders bij de uitzendbureaus. En hier helpen we je natuurlijk graag mee.

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde kennisbank artikelen

Gerelateerde diensten

martijn-website

Hulp nodig bij het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu