banner sinaasappels

Online leveranciersbeheersing

Het belangrijkste onderdeel van het voedselveiligheidssysteem? Dat is het in kaart brengen van de voedselveiligheidsrisico’s van inkoopprocessen. Met onze module Leveranciers maak je deze inkoopprocessen online inzichtelijk en beheers je de risico’s, zodat je voldoet aan de wet- en regelgeving, hygiënecodes en de GFSI erkende standaarden zoals BRC, IFS en FSSC 22000.

De risicobeheersing gaat bijvoorbeeld in op risico’s die te maken hebben met voedselveiligheid en kwaliteit, maar ook risico’s die betrekking hebben op duurzaamheid en milieu. Zo weet je op elk gebied precies waar je aan toe bent.

Beheersmaatregelen per leverancier

Welke beheersmaatregelen van toepassing zijn voor een leverancier bepaal je zelf. Op basis van een risicobeoordeling per productgroep stel je de voorwaarden voor goedkeuring per leverancier in. Met behulp van de portal voeren de leveranciers in een eigen online omgeving de data in die voor hen relevant is. Denk hierbij aan kopieën van certificaten, online questionnaires, analyserapporten, leveranciersovereenkomsten en productspecificaties.

Online leveranciersbeheersing in het kort

  • Maakt inkoopprocessen online inzichtelijk
  • Brengt voedselveiligheidsrisico’s en andere risico’s in kaart
  • Zorgt dat je voldoet aan de wet- en regelgeving en standaarden
  • Efficiënte werkwijze voor leveranciersgoedkeuring en -beheersing

Wij helpen je om online leveranciersrisico’s te beheersen en inkoopprocessen inzichtelijk te maken

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Complete leveranciersbeheersing

Alle onderdelen die bij de leveranciersbeheersing horen, borg je met de CareNet online module. Zo nodig je met automatische mailnotificaties leveranciers snel uit om gegevens bij te werken in hun eigen online omgeving. Questionnaires in alle gewenste talen stel je eenvoudig samen met de online editor. Nadat de gevraagde informatie door de leverancier is ingevoerd, beoordeel je zelf of de gewenste informatie is verkregen en of de leverancier is goedgekeurd.

Direct inzicht in leveranciersstatus

Met het leveranciersoverzicht is in één oogopslag zichtbaar wat de status is van iedere leverancier. Zo filter je bijvoorbeeld snel op ‘afgekeurde leveranciers’. Ook is snel te zien welke informatie dreigt te verlopen of niet volstaat om een bepaald risico te borgen. Hierdoor houd je de leveranciersinformatie altijd actueel en voorkom je dat producten worden ingekocht bij niet goedgekeurde leveranciers.

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Unilever
Beimer Meat
Scherpenhuizen BV
Van Dijk Banket
Mcdonalds
Bonduelle
Keurslager
Cela Vita
Aldi
Lekkerkerker Groep

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu