banner sinaasappels

E-learning software

Herkenbaar: je medewerkers moeten veel leren, maar er is geen mogelijkheid om dit klassikaal te doen. Met onze E-learning train je medewerkers online op ieder moment en op elke gewenste locatie. Het onderbreken van belangrijke productieprocessen is niet meer nodig. Tegelijkertijd voldoe je aan de eisen in diverse kwaliteitsnormen (zoals BRC, IFS en FSSC 22000), wet- en regelgeving en hygiënecodes. Komen deze vraagstukken jou bekend voor? Of loop je tegen andere vraagstukken aan? Laat het ons weten, zodat we je snel verder kunnen helpen.

In onze online E-learning ontwerp je een onbeperkt aantal trainingen en laat je alle medewerkers trainingen volgen in iedere gewenste taal. Dit allemaal binnen één applicatie. Tal van foodbedrijven hebben met onze E-learning de onderstaande vraagstukken opgelost:

 • Nieuwe en tijdelijke medewerkers moeten voor aanvang van werkzaamheden altijd voldoende getraind zijn in de juiste taal.
 • Kwaliteitsnormen zoals BRC, IFS en FSSC 22000 en retailers vereisen inzicht in behaalde en nog te behalen competenties.
 • Medewerkers moeten bij iedere nieuwe of gewijzigde instructie getraind worden zonder de productie stil te leggen.

E-learning software in het kort

 • Online iedereen trainen voor de werkzaamheden die zij uitvoeren
 • Breng de kennis van je medewerkers op peil zonder de productie stil te leggen
 • Maak je eigen opleidingsplan met een onbeperkt aantal trainingen
 • Voldoe aan de gestelde kwaliteitsnormen

Wij helpen je om jouw medewerkers te trainen waar en wanneer je dat wilt

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Compleet online opleidingsplan

Met de E-learningmodule creëer je zelf een compleet opleidingsplan met een onbeperkt aantal trainingen. Door functieprofielen te koppelen aan competenties en trainingen zorg je ervoor dat alle medewerkers getraind zijn voor de werkzaamheden die ze uitvoeren. Hiermee is de inzetbaarheid van (tijdelijke) medewerkers altijd inzichtelijk. Cursisten nodig je eenvoudig uit via een automatische mail of uitnodigingsbrief.

Op dit gebied bieden we de volgende mogelijkheden:

 • Handboektrainingen
  Met handboektrainingen zet je alle documenten van je online handboek eenvoudig om tot E-learning training. Zo zorg je dat medewerkers voldoende op de hoogte zijn van alle procedures en instructies. Behoud altijd het overzicht met de documentenmatrix
 • Virtual tours
  Trainingen sluiten nóg beter aan op de praktijk met onze Virtual tours. Met een virtuele rondleiding door je fabriek laat je medewerkers en uitzendkrachten op een leuke, efficiënte én effectieve manier zien wat de huisregels, werkinstructies en procedures binnen je bedrijf zijn.
 • Externe trainingen
  Maak je opleidingsplan compleet door ook certificaten van extern gevolgde trainingen en bijbehorende competenties vast te leggen in de E-learningmodule.

Zelf trainingen ontwerpen kan ook

Met de online editor van de E-learning software maak je in een handomdraai zelf een onbeperkt aantal E-learning trainingen in de gewenste stijl. Maak trainingen interactief met bewegende (.gif) afbeeldingen, YouTube video’s en de diverse vragenopties. Ook certificaten en uitnodigingsbrieven ontwerp je (of ontwerpen wij) volledig naar eigen wens.

Kant-en-klare E-learning

Er zijn kant-en-klare Cedeo erkende E-learningtrainingen beschikbaar. Deze voldoen aan de eisen die gesteld zijn in onder andere de BRC, IFS en FSSC 22000 standaarden. De volgende trainingen zijn bijvoorbeeld beschikbaar:

Op maat gemaakte trainingen

Zelf geen tijd om een training te ontwikkelen? Wij helpen je met op maat gemaakt trainingen. Niet alleen food-gerelateerde onderwerpen zijn geschikt voor E-learning, maar denk ook aan zorg, hygiënecodes, Arbo, veiligheid, gastvrijheid, Animal Welfare, milieu en duurzaamheid. Uiteraard zorgen wij dat de trainingen beschikbaar zijn in je eigen gewenste huisstijl. Hebben medewerkers moeite met de Nederlandse taal? E-learningtrainingen kunnen in alle gewenste talen worden gerealiseerd en gevolgd.

Betrouwbare hulp bij E-learning

Hulp nodig bij het trainen van je medewerkers? Onze specialisten helpen je graag met E-learning op maat. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Manuella van Rijmenant.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
martijn-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Van Dijk Banket
Scherpenhuizen BV
VGR Food B.V.
Cela Vita
Unilever
Hero
DVNutrition
CoCuisine
Mcdonalds
Lassie

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu