Nieuws

Dumea is onderdeel van Normec Foodcare

Dumea is onderdeel van Normec Foodcare

Sinds eind 2020 maakt Dumea onder een nieuwe naam (Normec Dumea) deel uit van Normec Foodcare. Normec Dumea is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken voor mens en dier, voor bedrijven in de agrarische sector. Het laboratorium in Wijhe beschikt over jarenlange ervaring en inzichten op het gebied van grond-, gewas-, water- en mestonderzoek. Zo levert Normec Foodcare een onmisbare bijdrage aan de kwaliteit in de hele keten, die start bij de teelt: van grondstof tot consument.

Alle krachten gebundeld

Door de samenvoeging en de intensieven samenwerking met Robalab en Normec Groen Agro Control, de andere agrarische laboratiums binnen Normec Foodcare,is er een brede pool van kennis, ervaring en deskundigheid aanwezig, ook in de agro- als in de foodsector. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit, smaak en digitalisering bieden we altijd een passende oplossing, die aansluit op de behoefte van onze klanten. Met dit brede pallet aan diensten ontzorgen we onze klanten en kunnen we synergievoordelen bieden op het gebied van mest-, grond-, gewas- en wateronderzoek, food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek. Daarnaast is Normec Dumea gespecialiseerd in monstername en analyse van zwembadwater en legionella.

Lever samen met Normec Foodcare de beste kwaliteit in food

We hebben aandacht voor kwaliteit en geloven in actieve samenwerking waarbij de behoefte van onze klant centraal staat. We bereiken resultaten met ons team van professionals dat passie heeft voor het vak. Dit doen wij voor de agrosector vanuit onze laboratoriums in Wijhe, Delfgauw en Deurne. Daarnaast zijn wij als Normec Foodcare actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland met onder andere locaties in Antwerpen (B), Lokeren (B), Amstelveen en Woerden. Normec Foodcare is onderdeel van Normec Group.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Diensten die Normec Dumea aanbiedt