header oranje fruit en groenten

Dumea is onderdeel van Normec Foodcare

| Gemiddelde leestijd: 2 min
Dit bericht is 1250 keer bekeken

Normec Foodcare groeit en is ontstaan vanuit diverse samenwerkingen van toonaangevende, gespecialiseerde organisaties in de foodsector. Sinds eind vorig jaar maakt Dumea deel uit van Normec Foodcare. Dumea is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken voor mens en dier, voor bedrijven in de agrarische sector. Hiermee beschikken we over jarenlange ervaring en inzichten op het gebied van grond-, gewas- en wateronderzoek. Zo levert Normec Foodcare een nog betere bijdrage aan de kwaliteit in de hele keten, die start bij de teelt: van grondstof tot consument. 

Alle krachten gebundeld

Met het samenvoegen van Dumea met Normec Foodcare ontstaat een nog bredere pool van kennis, ervaring en deskundigheid, ook in de agrosector. Als kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak bieden we altijd een passende oplossing, die aansluit op de behoefte van onze klanten. Met dit bredere pallet aan diensten ontzorgen we onze klanten en kunnen we synergievoordelen bieden op het gebied van mest-, grond- en gewasonderzoek, food consultancy, lab analyses en sensorisch onderzoek.

Lever samen met Normec Foodcare de beste kwaliteit in food

We hebben aandacht voor kwaliteit en geloven in actieve samenwerking waarbij de behoefte van onze klant centraal staat. We bereiken resultaten met ons team van professionals dat passie heeft voor het vak. Vanuit onze hoofdvestiging in Den Bosch zijn we actief in Nederland en België met locaties in onder andere Antwerpen (B), Lokeren (B), Amstelveen, Wijhe, Woerden en Zwolle. Normec Foodcare is onderdeel van Normec Group.

Heb je vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

mario-willems

Meer over dit onderwerp?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems.

Neem contact op

Gerelateerde diensten

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

mario-willems

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief