header digitale registraties

Registratie app

Wil je altijd direct online inzicht in het verloop van processen binnen je organisatie? Dat kan! Met onze module Registraties met registratie app automatiseer je al je kwaliteitsregistraties.

 • Betere procesborging
 • Efficiëntere werkwijze
 • Al het papier de fabriek uit!

Hulp nodig met digitaal registreren?
Maak kennis met QA Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA Software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
dienst-risicomanagement

Waarom digitale registraties?

 • Overzicht behouden

  In te vullen, te beoordelen en afgeronde registraties zie je allemaal in één overzicht binnen je eigen online omgeving. Iedere productiemedewerker ziet een persoonlijk overzicht van in te vullen registraties, welke direct via de app in te vullen zijn.

 • Betere borging

  De medewerker die de registratie invoert, ziet direct een melding in geval van een afwijkend antwoord. Zo worden afwijkingen nooit meer over het hoofd gezien en zijn deze voor de kwaliteitsmanager ook direct inzichtelijk.

 • Voldoen aan BRC, IFS en FSSC 22000 eisen

  Registraties van CCP’s en andere beheersmaatregelen zijn van groot belang om voedselveilig te kunnen produceren. Met de registratie app en online module voldoe je eenvoudig aan wet- en regelgeving en de eisen die gesteld zijn door retailers of de BRC, IFS, FSSC 22000 normen.

Efficiënte werkwijze

Met digitale registraties werk je efficiënter binnen je organisatie. Deze efficiëntie komt niet alleen door de hierboven beschreven wijze van beheersing, maar ook omdat het papieren registratiesysteem gedeeltelijk of zelfs volledig wordt vervangen. Stel je eens voor dat het printen van grote hoeveelheden papier en de benodigde tijd voor de archivering van ingevulde registraties vanaf nu verleden tijd zijn. Onze module Registraties maakt het mogelijk.

Voor al je registraties

Met de module registraties digitaliseer je diverse soorten registraties, variërend van CCP’s, ontvangstcontrole en andere operationele parameters tot het vastleggen van bezoekers. Registraties kunnen zowel kwalitatief, kwantitatief als open van aard zijn. Gewoon alles in één online omgeving.

Rick-Veldkamp.jpg

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar Business Unit Manager Rick Veldkamp.

Overige modules

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Een greep uit onze klanten

Rick-Veldkamp.jpg

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Business Unit Manager Rick Veldkamp

Rick-Veldkamp.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Menu

Alles-in-één online applicatie Vraag direct een demo aan