header online specificaties

Digitale specificaties

Maak en beheer eenvoudig productspecificaties in alle talen met onze online specificatiebeheer software. Daarin worden grondstof- en receptuurgegevens automatisch omgezet tot productspecificaties.

 • 50% minder handelingen door automatiseringen, zoals voedingswaarden, allergenenoverzicht en ingrediëntendeclaraties
 • Productspecificaties in iedere gewenste taal en lay-out
 • Koppeling met andere software, zoals PS in Foodservice

Hulp nodig bij het digitaliseren van specificaties?
Maak kennis met onze specificatiebeheer software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QA software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

Vraag nu een demo aan
Quality control food

Waarom digitale specificaties?

 • Efficiënter werken

  Met diverse automatiseringen verlaag je het aantal handelingen bij het opstellen en aanpassingen van specificaties aanzienlijk. Het uitvoeren van berekeningen en realiseren van overzichten is hiermee verleden tijd.

 • Foutgevoeligheid verlagen

  Met onze online specificatiebeheer software zijn gerelateerde productspecificaties na het doorvoeren van wijzigingen in de grondstof of receptuur binnen enkele klikken aangepast in alle talen. Hiermee verlaag je de foutgevoeligheid ten opzichte van het handmatig aanpassen van specificaties aanzienlijk.

 • Direct bijsturen tijdens productontwikkeling

  Om producten te laten voldoen aan wet- en regelgeving en retaileisen ben je als productontwikkelaar vaak flink aan het puzzelen. Met de receptuurfunctie en interne specificatie optie stuur je het recept tijdens productontwikkeling direct bij om te voldoen aan de eisen.

Betere kwaliteitsborging met specificatiebeheer software

Met de online specificatiebeheer software heb je meer grip op het specificatiebeheer, zodat je de kwaliteitsborging verbetert. Bij wijzigingen in leverancier, grondstof of receptuur moet je specificaties altijd controleren en waar nodig aanpassen. Bovendien moet je periodiek de specificaties herbeoordelen. In de module Specificaties heb je dit zo voor elkaar dankzij de automatische berekeningen en het versiebeheer.

Allergenen en voedingswaarde

Allergenen en voedingswaarden vormen een zeer belangrijk onderdeel van specificaties. Bij het handmatig bijhouden van deze gegevens is een fout zo gemaakt. Zeker in het geval van allergenen kan dit grote gevolgen hebben, zoals een recall-actie. Daarom hebben we deze processen in onze specificatiebeheer software geautomatiseerd. Voedingswaarden worden automatisch berekend en in de automatische allergenenmatrix heb je op ieder moment een overzicht van alle aan- en afwezige allergenen. Zo beschik je altijd over de meest recente informatie, die je direct aan je afnemers kunt presenteren. Het tijdrovende proces van specificaties samenstellen, updaten en delen gaat zo een stuk sneller en efficiënter.

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan
laptop-trendscore-nfo-6
warung catering services

Warung Catering Services blijft up-to-date met Specificaties

Door middel van één klik op de knop kan productinformatie van de module Specificaties in Normec Foodcare Online nu overgezet worden naar PS in Foodservice. Deze koppeling wordt onder andere gebruikt door Warung Catering Services B.V. Mede vanuit de inkoopvoorwaarden van een nieuwe klant is door Ronald Westhoff, operationeel manager en mede-eigenaar van Warung Catering Services B.V., besloten om productgegevens kenbaar te maken via PS in Foodservice. Zo kunnen zij productinformatie direct en overzichtelijk tonen aan afnemers.

VGR-food logo

Specificaties in meerdere talen voor VGR Food B.V.

“De QA Software is erg gebruiksvriendelijk, het is overzichtelijk en praktisch opgesteld. Het werkt daardoor erg prettig.” De Quality Manager bij VGR Food B.V. deelt in een interview haar ervaringen over de implementatie van Normec Foodcare Online binnen het bedrijf. VGR Food B.V. is gestart met de module Specificaties. “Er was behoefte aan digitalisering om met name structuur aan te brengen in de omvang van informatie en om fouten in specificaties te reduceren.”

rob-juiste-formaat-website-1024x1024

Neem contact op met ons voor meer informatie

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Rob van Herwijnen.

Overige modules

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Een greep uit onze klanten

rob-juiste-formaat-website-1024x1024

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Commercieel Manager Ramon Verwegen

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

rob-juiste-formaat-website-1024x1024

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Alles-in-één online applicatie Vraag direct een demo aan