header oranje fruit en groenten

Online specificaties

Wil je eenvoudig online productspecificaties maken en beheren in alle talen? Dat kan met onze module Specificaties! Daarin worden alle ingevoerde grondstof- en receptuurgegevens automatisch omgezet naar productspecificaties. Aanpassingen in grondstoffen of recepturen voer je gemakkelijk door in alle bijbehorende specificaties.

Veel foodbedrijven hebben gekozen voor de module Specificaties omdat zij het aantal handelingen voor het opstellen van productspecificaties willen verminderen. Daarnaast kun je hiermee de foutgevoeligheid bij het opstellen van productspecificaties verlagen. Tot slot stel je specificaties eenvoudig in meerdere talen op.

Kwaliteitsborging

Met onze online QA software beheer je alle recepten. Vanuit recepten download je interne specificaties, zodat je als productontwikkelaar meteen inzicht hebt in de ingrediëntenlijst, kostprijzen, voedingswaarden en aanwezige allergenen. Recepten zet je automatisch om tot productspecificaties voor je afnemers waarin alle elementen om te voldoen aan de wet- en regelgeving zijn opgenomen. Productspecificaties zijn in alle talen en huisstijlen te realiseren.

Allergenen en voedingswaarde

Allergenen en voedingswaarden vormen een zeer belangrijk onderdeel van specificaties. Bij het handmatig bijhouden van deze gegevens is een fout zo gemaakt. Zeker in het geval van allergenen kan dit grote gevolgen hebben, zoals een recall-actie. Daarom hebben we deze processen in de module Specificaties van CareNet geautomatiseerd. Voedingswaarden worden automatisch berekend en in de automatische allergenenmatrix heb je op ieder moment een overzicht van alle aan- en afwezige allergenen. Zo beschik je altijd over de meest recente informatie, die je direct aan je afnemers kunt presenteren. Het tijdrovende proces van specificaties samenstellen, updaten en delen gaat zo een stuk sneller en efficiënter.

Online specificaties in het kort

  • Zet recepten en grondstoffen automatisch om naar productspecificaties in alle talen en lay-outs
  • Verlaag de foutgevoeligheid en verminder het aantal benodigde handelingen
  • Je beschikt altijd over de actuele informatie voor afnemers
  • Koppelingen met o.a. PS in foodservice, Reflex, Espera en Bartender zijn mogelijk

Wij helpen je om online productspecificaties in alle talen te maken en beheren

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Stegeman
W&G Brinkhorst
DVNutrition
Lassie
Coca Cola
Lekkerkerker Groep
Unilever
Almhof
SRC
Hilton Food Group

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu