banner sinaasappels

Handboek digitaliseren

Kwaliteitsmanagement en het beheren van een handboek zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar hoe zorg je nu dat dit allemaal soepel verloopt? Daar helpen wij je graag bij. Beheer met de Handboek module alle documenten digitaal. Via je eigen beveiligde online omgeving heb je altijd en overal toegang tot het handboek.

Documenten pas je online aan en je keurt ze goed in het systeem. Daardoor werken medewerkers altijd met de meest recente versies. Je bepaalt zelf wie welke documenten mag zien en bewerken in het online handboek. Zo beschikt iedere medewerker over een eigen persoonlijk handboek.

Veelgevraagde oplossingen

  • Vele foodbedrijven hebben met ons online handboek de onderstaande vraagstukken opgelost.
  • De foutgevoeligheid in het handboekbeheer verlagen.
  • Zorgen dat alle medewerkers over de juiste documentversies beschikken.
  • Handboeken van meerdere locaties samenvoegen tot één handboek, waarbij de locaties alleen de documenten zien die voor hen van toepassing zijn.

Vaak werden deze oplossingen voorafgaande aan een audit of juist na een audit gevraagd. Ben jij ook op zoek naar een oplossing voor het kwaliteitshandboek? Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen.

Handboek digitaliseren in het kort

  • Altijd en overal toegang tot het handboek
  • Documenten online aanpassen en beheren
  • Voor iedere medewerker op maat aan te passen
  • Meer overzicht, meer efficiëntie en minder fouten

Wij helpen je met digitaal handboekbeheer, zodat kwaliteitsmanagement makkelijker wordt

martijn-website

Neem contact op met onze Accountmanager Martijn van de Wiel

Neem contact op

Eenvoudig in gebruik

Documenten maak en beheer je gemakkelijk met de online editor. Met de automatische kop- en voettekst stel je eenmalig de gewenste lay-out voor al je handboekdocumenten in je eigen gewenste huisstijl in. Afbeeldingen en video’s (YouTube) worden direct weergegeven in het document.

Nadat een document is goedgekeurd, krijgt deze automatisch een nieuwe versie en is deze direct online inzichtelijk voor alle medewerkers die toegang hebben tot dat document. Verlopen, goed te keuren en afgekeurde documenten zijn overzichtelijk te beheren.

Kwaliteitsborging

Snel online documenten opstellen en aanpassen met automatisch versie- en wijzigingsbeheer is volgens ons de nieuwe manier van kwaliteitsmanagement. Met de automatische inhoudsopgave heb je altijd een up-to-date overzicht van alle documenten. De module beschikt over een handige zoekfunctie, zodat je snel het juiste document vindt. Binnen en tussen documenten klik je snel door via hyperlinks.

Wil je dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van nieuwe en gewijzigde documenten? Dat kan met de unieke koppeling tussen het online handboek en de E-learning software!

Vraag gratis een demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.

Vraag een demo aan

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

martijn-website

Hulp nodig met het digitaliseren van het kwaliteitssysteem?

Stuur jouw gegevens naar onze Accountmanager Martijn van de Wiel

martijn-website

Gerelateerde diensten

Een greep uit onze klanten

Delhaize
Detailresult Groep
Maza
Van Osch
Hilton Food Group
Storteboom
Ladessa
Albert Heijn
Pladis
Bonduelle

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu