Groothoreca en (contract)catering

Als voedselbereidend bedrijf weet u dat u moet voldoen aan een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op HACCP. Veel KMO’s in de horeca voldoen hieraan door te werken volgens de autocontrolegids voor de horeca. Dit gaat onder andere over voedselveilig werken, de inrichting van je bedrijfsruimte, persoonlijke hygiëne, training en opleiding van horecamedewerkers. Deze gids is afgestemd met het FAVV en door zich eraan te houden voldoet u aan de wetgeving.

Belang van voedselveiligheid

Omdat u voedsel en dranken aan grote groepen mensen verstrekt, is het bewaken van de voedselveiligheid van groot belang. Microbiologische of andere besmettingen kunnen (imago)schade als gevolg hebben. Het is belangrijk om uw kwaliteitssystemen compleet op orde te hebben, om gevaren van ziekteverwekkers zoals Listeria monocytogenes en Salmonella typhymirium te beperken. Wij helpen u daar graag bij.

Inspecties en analyses uitvoeren

Bij groothoreca bedrijven en contractcateraars verzorgen wij de periodieke inspecties en analyses van producten en omgeving. We hebben een speciaal geautomatiseerd inspectiesysteem waarbij het resultaat per inspectie inzichtelijk wordt gemaakt. Het resultaat is een helder overzicht per afdeling, inclusief verbeterpunten. Dit leveren we digitaal bij u aan. Het microbiologisch onderzoek vindt plaats in een laboratorium waar de microbiologische uitslagen van bemonsterde producten snel bekend zijn.

Ondersteuning bieden

Ook ondersteunen we grote (contract- en inflight-)cateraars die hun eigen op HACCP gebaseerde kwaliteitsbeheersystemen hanteren. We helpen grote bedrijven te voldoen aan de vele geldende eisen, waardoor u zeker weet dat u volgens de eisen van het FAVV produceert.

Cuisine Culinary Buffet Dinner Catering Dining Food Celebration

Ervaringen van onze klanten

manuella-juiste-formaat-website

Hulp nodig met uw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Manuella van Rijmenant

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

manuella-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld u gratis aan voor de nieuwsbrief