Leveranciersaudit

Leveranciersaudit

Als inkopende partij wordt er van je verwacht dat je de afspraken met jouw leverancier controleert en aantoonbaar maakt. Echter worden die afspraken steeds moeilijker om op afstand te borgen. Wij controleren daarom graag of jouw ketenborging in orde is. Zo ben jij er zeker van dat de voedselveiligheids-, kwaliteits- en/of contractafspraken met jouw leverancier geborgd is.

Leveranciersaudit  in het kort

  • Kom er achter of jouw ketenborging in orde is
  • Borg alle afspraken met jouw leverancier
  • Wij auditen jouw leverancier

Tegenwoordig zijn afspraken lastig om op afstand te borgen. Denk aan de herkomst van grondstoffen, grondstofgevaren, een juiste bereidingswijze van de door jou ingekochte grondstof(fen), toetsing van traceerbaarheid en voorkomen van voedselfraude. Een van de oplossingen hiervoor is het auditen van jouw leverancier. Daar helpen wij jou graag bij.

Wij zorgen voor de ketenborging

Onze specialisten beoordelen met een leveranciersaudit of je leverancier volgens de juiste richtlijnen werkt en levert. Dat scheelt jou veel tijd en werk. Zo kun jij je focussen op de corebusiness.

Wij voeren audits geheel op maat uit. Samen met jou bepalen wij een passend plan, zodat jouw ketenborging in orde is. In overleg kijken wij wat er precies geaudit wordt, waar de focus moet liggen en hoeveel uur het gaat kosten. Onze auditoren zijn op de hoogte van alle laatste normen en eisen en kunnen je goed adviseren.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Wij helpen je bij het auditen van jouw leveranciers

Neem contact op

Risico’s beperken

Onze auditor beoordeelt specifiek de processen en producten die rechtstreeks verband houden met het geleverde product aan jouw bedrijf. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld klachten bij de bron worden aangepakt én worden voorkomen. Risico’s zijn zo tot het minimum beperkt.

Betrouwbare hulp bij het uitvoeren van een leveranciersaudit

Neem contact op

Optionele titel voor referenties