Cargo Surveys en Claiminspecties

claiminspectie

Cargo Surveys en Claiminspecties

Groente en fruit dat in de winkel ligt, heeft vaak al een lange weg afgelegd. Verkeerde vervoerscondities tijdens de reis leiden vaak tot een minder vers of zelfs onverkoopbaar product. Met onze gespecialiseerde kennis van groente en fruit staan wij jouw bedrijf bij om schades aan groente en fruit te voorkomen en beperken.

Cargo Surveys en Claiminspecties in het kort

  • Rapportage binnen 2 tot 12 uur
  • Centraal beheer van rapportages en documentatie
  • Inzet AGF-specialisten met veel kennis

Wereldwijd onderzoek van incidenten

Incidenten als temperatuurproblemen of verkeerde vervoerscondities komen helaas geregeld voor. Om de schade te beperken is het van belang om in dergelijke situaties snel en juist te handelen. Onze surveyors verzorgen de controle en verwerken de bevindingen in een rapport voorzien van gedetailleerde informatie en fotomateriaal. Het rapport voldoet aan alle internationale normen. Ons internationale netwerk is groot en onze specialisten reizen op verzoek naar het buitenland.

Geconfronteerd met beschadigde lading vervoerd over zee, door de lucht of over de weg?

Neem contact op

Ondersteuning bij schade-afhandeling en preventie

Is er sprake van schade of kwaliteitsverlies naar aanleiding van verkeerde transportcondities of containerinstellingen? Met onze gespecialiseerde kennis van groente en fruit staan wij jouw bedrijf bij in de verdere schade-afhandeling.

Na ontvangst van de schademelding onderzoeken wij de schade met de betrokken partijen. Wij verzamelen alle bijbehorende documenten van de lading en nemen alle maatregelen om de schade te beperken. De aard en de omvang van de schade worden vastgesteld en de oorzaak en gevolgen worden onderzocht. Indien nodig sturen we een monster naar ons laboratorium voor verder onderzoek.

Betrouwbare hulp bij Cargo Surveys en Claiminspecties

Neem contact op