QA-abonnement

werken op laptop

QA-abonnement

Iedere QA-afdeling wordt geconfronteerd met een takenpakket dat bestaat uit uiteenlopende zaken. Wat logisch is, aangezien in GFSI-normen zaken van management, HR tot bemonstering voorbij komen. Het is aan de QA-afdeling om deze eisen in kaart te brengen en uit te zetten binnen de organisatie. Juist omdat het werkveld van kwaliteitsmanagers zo uiteenlopend is en er een tekort is kan het prettig zijn om een externe QA adviseur aan te trekken. Dit kan bij Normec Foodcare in de vorm van een QA-abonnement. Hiermee bieden wij de QA-afdeling meer stabiliteit in een QA-omgeving die toch al roerig genoeg is.

QA-abonnement  in het kort

  • Je bespreekt jaarlijks jouw behoefte op basis van de QA-jaarplanning en ontvangt ondersteuning op maat
  • Je hebt vaste aanspreekpunten en bouwt samen aan jouw QA-systeem
  • Je verspreidt de kosten over een heel jaar

Het aantrekken van een externe QA-adviseur kan stabiliteit bieden. Deze adviseur is op de hoogte van huidige wet- en regelgeving, de ontwikkelingen in de markt en kan met een open blik meedenken over lopende vraagstukken. Verder kan de adviseur ondersteunen tijdens de werkzaamheden zoals eerder genoemd.

Duidelijkheid over de verwachtingen

Wij snappen dat je, als je een externe QA adviseur inschakelt, hier zekerheid over wilt hebben. Dat je graag duidelijkheid hebt over welke verwachtingen je van de adviseur mag hebben en dat je weet wanneer de adviseur komt. Natuurlijk wil je hierbij ook graag weten wie er komt, zodat je tijdens een volgend bezoek kan verdergaan waar je tijdens het vorige bezoek bent gestopt. Ook weten we dat de kosten van een adviseur in het uitgavepatroon van de QA-afdeling voor pieken kan zorgen.

Wij helpen je te bouwen aan je QA-systeem

Neem contact op

Gespreide kosten voorkomen piekuitgaven

Voor de werkzaamheden die je hebt geformuleerd om samen met de adviseur op te pakken maken wij een prijs, die je verdeeld over het hele jaar betaalt. Geen pieken in het uitgavepatroon meer dus!

Betrouwbare hulp voor je QA-afdeling

Neem contact op