Normec aanwezig op de ZwembadBranche Dag 2024 in Barneveld

Normec aanwezig op de ZwembadBranche Dag 2024 in Barneveld

Op dinsdag 15 oktober staan wij als Normec op de ZwembadBranche Dag in Barneveld, dé ontmoetingsplek voor professionals in de zwembadsector. Je vindt ons op stand 2.41, waar we graag met jou in gesprek gaan over onze uitgebreide dienstverlening. Of je nu vragen hebt over waterkwaliteit, legionellapreventie of zwembadwateronderzoek, wij staan klaar om je te helpen.

Totaalpakket op het gebied van zwembadwater

Het belang van kwalitatief zwembadwateronderzoek kunnen we niet genoeg benadrukken. Door de unieke samenwerking binnen Normec bieden we een totaalpakket van oplossingen op het gebied van zwembadwater, zodat jouw zwembadwater altijd voldoet aan de hoogste standaarden. Denk hierbij naast, de bemonstering en analyses aan risico-inventarisatie van zwembad- en drinkwater, waterbehandeling, legionellapreventie en keerklepcontroles. Zo voldoe jij altijd aan alle wettelijke eisen en geniet iedereen van veilig water.

Bemonstering en analyses

Normec Dumea is gespecialiseerd in bemonstering en analyse van zwembadwater en heeft jarenlange ervaring op het gebied van waterkwaliteit. We beschikken over een eigen laboratorium en een eigen logistieke dienst. Wij zorgen ervoor dat we waterkwaliteit in jouw zwembad nauwkeurig meten en bewaken. Kom langs bij onze stand en ontdek hoe wij je kunnen ondersteunen bij het waarborgen van de hoogste hygiëne-eisen voor zwembadwater.

Heb je een vraag? Neem contact op met Robert-Jan

Gerelateerde diensten