header oranje fruit en groenten

Monstername

Het is mogelijk om monsters zelf aan te leveren, maar wij kunnen ze ook ophalen.  Afhankelijk van het soort monster, eventueel van toepassing zijnde wet- en regelgeving en het werkgebied, voeren wij deze monstername zelf uit of wij laten deze uitvoeren door een van onze partners. Samen met onze partners bieden wij een landelijk netwerk van monsternemers die de monsternames op een juiste en efficiënte manier uit kunnen voeren.

Analyse en rapportage

In onze geaccrediteerde laboratoria worden monsters met snelheid en zorgvuldigheid behandeld. De gevonden analyseresultaten ontvang je van ons per mail in een heldere en overzichtelijke rapportage. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze resultaten of wat de te nemen acties zijn, kun je hierover contact met ons opnemen. Wij helpen je graag om alles zo goed mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie

Indien je een bemonstering door een monsternemer uit wilt laten voeren of je wilt weten welke hoeveelheden aangeleverd moeten worden voor een monster, kun je je via het contactformulier contact met ons opnemen.

Alle monsterformulieren vind je hier.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

mario-willems

Hulp nodig met jouw product in de agrofoodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Mario Willems

mario-willems

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief