Onderzoek & Advies Tuinbouw

Onderzoek & Advies Tuinbouw

Stilstand is achteruitgang. Handelshuizen, boeren en tuinders investeren daarom in innovaties op het gebied van duurzaamheid, hygiëne, productieverhoging en nieuwe producten. Maar hoe maak je producten duurzamer, beter en gezonder? Wij bieden je een one-stop onderzoekscentrum waarin alle kennisvelden bij elkaar zijn gebracht. Door middel van onderzoek en advies op maat staan we naast je in je innovatietraject. Bovendien kunnen wij je assisteren met het aanvragen van subsidie.

Onderzoek & Advies Tuinbouw  in het kort

  • Biotechnologie, fermentaties, algen en DNA-sequentie-analyse
  • Microbiële gewasbescherming, contaminanten in voedsel en bedrijfshygiëne
  • Teelt, sensoren, bemesting en inhoudstoffen
  • Plantenziekten, plagen en natuurlijke bestrijders

Wil je aan de slag met duurzame gewasbescherming zoals groene producten of biologische bestrijders? Of zie je mogelijkheden voor productie-, of teeltoptimalisatie, hergebruik van water of organische reststromen? Wij denken graag met je mee. Ook als het gaat om het voorkomen van besmettingen in teelt of handel en het testen of ontwikkelen van nieuwe producten voor een wettelijke toelating.

Ons onderzoeksteam ondersteunt jouw innovatietraject en beschikt over state-of-the-art kennis op diverse kennisgebieden. Van plagen en plantenziekten tot biotechnologie en algen, bemesting en teelt(systemen).

Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

Neem contact op

Betrouwbare hulp bij grondonderzoek

Neem contact op