QC Software module

Inspector app

controle uitvoeren op ipad

Registreer met de Inspector app

Wil je claims en recalls voorkomen, terwijl je tegelijkertijd voedselverspilling tegengaat? Registreer, analyseer en distribueer kwaliteitsinformatie van verse producten door de gehele keten met QC One. Onderdeel daarvan is de Inspector app, waarmee je zelfs offline kunt werken. Hiermee helpen we je verder in je streven naar optimale voedselveiligheid.

Met de gebruiksvriendelijke hybride offline app worden de controleurs stapsgewijs door een inspectie geleid. Je kunt foto’s tegelijkertijd toevoegen om professionele rapporten op te stellen en direct te delen. Registratie is op deze manier volledig, voorkomt fouten en is snel.

Meer weten over de inspector app? Maak kennis met QC Software

Vraag direct een demo aan en bekijk wat QC Software voor jou en je bedrijf kan betekenen.

De onderdelen van de Inspector app

Hybrid-offline app
Werk overal en blijf werken zelfs als je tijdelijk geen internet hebt. De app blijft volledig functioneel. Inspecties worden binnengehaald en afgeronde rapporten worden verstuurd zodra de app weer online is. De app is op dit moment beschikbaar voor iOS iPads.

Wizard style entry & workflow
De data entry is zo ontworpen dat de gehele inspectieflow met het keyboard kan worden doorlopen. Daarnaast is de volgorde van de parameters precies af te stemmen op het handelen van een controleur tijdens de inspectie. Om te ondersteunen en niet in de weg te zitten.

Photography
Voeg eenvoudig foto’s toe aan de specifieke monsters, om duidelijk en professioneel de conditie van de te inspecteren goederen vast te leggen. Foto’s kunnen direct vanaf een camera realtime worden ingeschoten of met de camera van de tablet worden genomen. Dit voorkomt wazige foto’s, omdat deze direct gecontroleerd worden op de tablet. Ze hoeven achteraf niet tijdens een foutgevoelig en tijdrovend proces te worden toegevoegd.

Instructions
Het is mogelijk om instructies te verwerken in de inspectiesjablonen, die zichtbaar worden binnen de app. Denk hierbij aan klant-specifieke vragen of ondersteunende instructies voor on-boarding.

Barcode scanning
Naast een uitgebreide zoekfunctie is het ook mogelijk om barcodes te scannen. Zo kunnen er EAN-validatie worden uitgevoerd en inspecties worden opgezocht. Heb je alles optimaal geïntegreerd? Dan kunnen inspecties met de meest actuele voorraad worden aangemaakt vanuit een ERP, na het scannen van een pallet- of partijbarcode.

Realtime webhooks
Mocht de app toch voornamelijk verbonden blijven met het internet, dan is het mogelijk om te werken met webhooks. Dit zijn berichten die, na afronding van een inspectie, ook op unit teruggestuurd kunnen worden.

Suggestive parameters
Een enorm verrijkende functionaliteit zijn suggestieve parameters. Dit zijn dataset-elementen die vooraf ingegeven meegestuurd kunnen worden. Denk hierbij aan bepaalde metingen van eerdere inspecties, kwaliteitstatussen en risicoprofielen.

Vraag een gratis demo aan

Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Laat jouw gegevens achter en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om onze alles-in-één applicatie te demonstreren.