• nl

  Wetgevingsvraagstukken

  Er zijn veel verschillende wet- en regelgevingen omtrent etikettering. U wilt als producent aan alle eisen en regels voldoen. Maar dit kan nog wel eens lastig zijn. De specialistische kennis om wetgeving goed te interpreteren en door te voeren is niet altijd aanwezig binnen een bedrijf. De etiketteringsspecialisten van Normec Foodcare kunnen u ondersteunen bij wetgevingsvraagstukken.

  • Wij staan voor een premium en persoonlijk aanpak.
  • Onze etiketteringsspecialisten helpen u bij het voldoen aan de wetgeving.

  Complexe wetgevingsvraagstukken

  De EU heeft diverse wetten opgesteld, die regelmatig aan veranderingen onderhevig zijn. Specialistische kennis hierover is niet altijd binnen een bedrijf aanwezig en het is vaak lastig om in de wirwar van wetteksten de juiste informatie te vinden. Wij kunnen dit soort wetgevingsvraagstukken voor u beantwoorden. Binnen onze organisatie beschikken we over specialisten van Etiketteren.nl die op de hoogte zijn van de laatste wetgeving en dit op de juiste wijze kunnen interpreteren voor bijvoorbeeld uw product en/of uw website.

  Ook kunnen we reeds bestaande teksten en websites toetsen aan de wet en een advies uitbrengen voor eventuele aanpassingen.

  boxarrow-up

  Meer informatie

  Benieuwd of uw teksten voldoen aan de laatste wet- en regelgeving? Neem dan contact op via het formulier.

  Neem contact op Bekijk alle projecten
  © 2018 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten