• nl
    • en
    • de

Predictive modelling

Predictive modelling is het voorspellen van het gedrag van pathogene bacteriën in voedselproducten. Dit is belangrijk voor kwaliteitsmanagers en zo’n onderzoek brengt vaak verrassende resultaten naar boven. Normec Foodcare heeft de kennis in huis om dit voor u uit te voeren.

  • Wij staan voor een kwalitatieve, premium en persoonlijke aanpak.
  • Met onze voorspellingen kunt vol vertrouwen aan de slag.

Predictive modelling zorgt voor garantie in voedselveiligheid

Voorspellende microbiologie biedt belangrijke handvaten voor kwaliteitsmanagers. Hiermee kunnen zij de gevolgen van de behandeling van voedsel inschatten op groei, overleving en inactivatie van pathogene bacteriën. Aan de hand van dit onderzoek kunt u bepalen hoe lang een product behandeld moet worden om de voedselveiligheid te garanderen. Met de uitkomsten van zo’n onderzoek kunt u het productieproces verbeteren, waardoor uiteindelijk meer rendement wordt behaald. Een voorbeeld van predictive modelling is deactivatie in een verhittingsproces. Daarnaast is deactivatie ook mogelijk om bijvoorbeeld de houdbaarheid uit te rekenen.

dienst analyses boxarrow-up

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij predictive modelling? Neem dan contact op via het formulier.

Neem contact op Bekijk alle projecten
© 2019 Normec Foodcare Privacy
nlende
Offerte aanvragen
Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten
IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

Sluiten