• nl

  Etiketteringsspecialist

  De etiketteringsspecialisten van Normec Foodcare kunnen uw bedrijf ondersteunen om aan de geldende wetgeving te voldoen. Via deeltijddetachering bieden wij u een interim professional van hoger of academisch niveau. Onze etiketteringsspecialist is bekend met uw branche en altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving rondom etiketteren. De specialist kan diverse werkzaamheden uitvoeren met betrekking tot etiketteren, wetgeving en specificatiebeheer.

  • Wij staan voor een snelle en kwalitatieve aanpak.
  • Onze specialisten helpen u graag op een professionele manier verder.

  Adequaat aan de slag met een etiketteringsspecialist

  Deeltijddetachering houdt in dat u voor een bepaald aantal uren per periode de arbeid, kennis en kunde van een etiketteringsspecialist inkoopt. Hiermee vergroot u de capaciteit en spaart u een fulltime medewerker uit. De etiketteringsspecialisten van Etiketteren.nl zijn bekend met veel verschillende branches. Zo kunnen zij u op een goede en adequate manier helpen. Zij zijn op de hoogte van alle veranderingen, trends en nieuws op het gebied van etiketteren. Het juiste etiket en/of kloppende specificaties zijn van belang en daarom kan een tijdelijke etiketteringsspecialist bij uw bedrijf een belangrijke rol spelen.

  dienst-etiketteren boxarrow-up

  Meer informatie

  Benieuwd wat onze etiketteringsspecialisten voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op via het formulier.

  Neem contact op Bekijk alle projecten
  © 2019 Normec Foodcare Privacy
  nl
  Offerte aanvragen
  Care for Food Group gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is de Care for Food Group met IvoMar Marktonderzoek overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten
  IvoMar Marktonderzoek gaat verder als Normec Foodcare

  Vanaf 1 september is IvoMar Marktonderzoek met de Care for Food Group overgegaan in Normec Foodcare. Hierdoor kunt u bij één partij terecht voor een totale dienstverlening binnen de voedingsbranche. Normec Foodcare is dé specialist voor onderzoek, inspecties, compliance en certificering voor retail en food.

  Wij nemen complete projecten voor u uit handen op het gebied van kwaliteit, industriële voedselveiligheid, smaakonderzoek, microbiologisch en chemisch onderzoek, QA automatisering, opleiding en trainingen, etikettering en risicomanagement.

  Sluiten