header oranje fruit en groenten

QA-abonnement

Iedere QA-afdeling wordt geconfronteerd met een takenpakket dat bestaat uit uiteenlopende zaken. Wat logisch is, aangezien in GFSI-normen zaken van management, HR tot bemonstering voorbij komen. Het is aan de QA-afdeling om deze eisen in kaart te brengen en uit te zetten binnen de organisatie. Juist omdat het werkveld van kwaliteitsmanagers zo uiteenlopend is en er een tekort is kan het prettig zijn om een externe QA adviseur aan te trekken. Dit kan bij Normec Foodcare in de vorm van een QA-abonnement. Hiermee bieden wij de QA-afdeling meer stabiliteit in een QA-omgeving die toch al roerig genoeg is.

Het aantrekken van een externe QA-adviseur kan stabiliteit bieden. Deze adviseur is op de hoogte van huidige wet- en regelgeving, de ontwikkelingen in de markt en kan met een open blik meedenken over lopende vraagstukken. Verder kan de adviseur ondersteunen tijdens de werkzaamheden zoals eerder genoemd.

Duidelijkheid over de verwachtingen

Wij snappen dat je, als je een externe QA adviseur inschakelt, hier zekerheid over wilt hebben. Dat je graag duidelijkheid hebt over welke verwachtingen je van de adviseur mag hebben en dat je weet wanneer de adviseur komt. Natuurlijk wil je hierbij ook graag weten wie er komt, zodat je tijdens een volgend bezoek kan verdergaan waar je tijdens het vorige bezoek bent gestopt. Ook weten we dat de kosten van een adviseur in het uitgavepatroon van de QA-afdeling voor pieken kan zorgen.

QA-abonnement in het kort

  • Je bespreekt jaarlijks jouw behoefte op basis van de QA-jaarplanning en ontvangt ondersteuning op maat
  • Je hebt vaste aanspreekpunten en bouwt samen aan jouw QA-systeem
  • Je verspreidt de kosten over een heel jaar

Wij helpen je te bouwen aan je QA-systeem

peter-juiste-formaat-website

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

Neem contact op

Gespreide kosten voorkomen piekuitgaven

Voor de werkzaamheden die je hebt geformuleerd om samen met de adviseur op te pakken maken wij een prijs, die je verdeeld over het hele jaar betaalt. Geen pieken in het uitgavepatroon meer dus!

 

 

QA-jaarplanning

Ook bieden wij hulp in de vorm van een jaarplanning. Eén overzicht voor alles wat jij moet doen om het kwaliteitssysteem goed te laten (blijven) functioneren. Deze jaarplanning stel je samen met onze experts op. Om je een indruk te geven van de jaarplanning, bieden wij er nu een aan om te downloaden. Inclusief enkele tips. Vul je gegevens in het formulier in en je ontvangt de jaarplanning direct in je mail.

Betrouwbare hulp voor je QA-afdeling

Hulp nodig om te bouwen aan je QA-systeem? Onze specialisten helpen je graag. Op locatie of op afstand, wij staan voor je klaar.

peter-juiste-formaat-website
Peter Zirkzee

Commercieel Manager

Neem contact op

Word wijzer met het Kenniscentrum

Profiteer ook van alle kennis middels het Kenniscentrum. Met een abonnement op het Normec Foodcare Kenniscentrum heb je voor € 650,- excl. btw per jaar onbeperkt toegang tot premium kennisartikelen, wijzigingsupdates, Risk Safety Sheets en ontvang je maandelijks de Kenniscentrum-nieuwsbrief. Je neemt deel aan (online) kennisevents en je krijgt twee kennisadvies-uren gratis per jaar. Sluit je abonnement eenvoudig af en ga direct aan de slag.

Vergroot jouw kennis

Kennisbank
Ik ben op zoek naar:

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde diensten

peter-juiste-formaat-website

Hulp nodig met jouw product in de foodsector?

Neem contact op met onze Commercieel Manager Peter Zirkzee

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

peter-juiste-formaat-website

Een greep uit onze klanten

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief