header oranje fruit en groenten

Trainingsvormen

Er zijn meerdere trainingsvormen mogelijk. Je kunt kiezen uit: open inschrijving, incompany, maatwerk of blended learning. Al onze trainers zijn werkzaam als kwaliteitsprofessional en hebben bij verschillende bedrijven binnen gekeken. Zo zijn zij op de hoogte van de praktijk en weten ze wat er speelt. 

Vooraf aan een incompany, training op maat of blended learning voeren we graag een intakegesprek met jou. Hierin bepalen we samen de trainingsbehoeften, het onderwerp en het doel van de training. Zo maken wij onze trainingen bedrijfsspecifiek en nemen wij voorbeelden uit de praktijk. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door jouw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen.

Vraag een intakegesprek aan

Open inschrijving trainingen

Open inschrijving trainingen geven wij op een vaste datum en locatie. Tijdens de trainingen die we via ons open inschrijving programma aanbieden, ontmoet je collega’s uit de branche met dezelfde interesses en vraagstukken. Deelnemers kunnen zich inschrijven op een datum en training naar keuze.

Incompany trainingen

Alle trainingen uit ons open inschrijving trainingsaanbod kunnen wij ook op locatie verzorgen. Medewerkers hoeven dan niet naar een andere locatie en je kan de datum zelf bepalen.

Blended learning

Verschillende manieren van leren combineren? Blended learning is daar perfect voor. Het is zelfs bewezen dat het talent van cursisten effectiever wordt ontwikkeld als blended learning wordt toegepast.

Wat is blended learning?
Blended learning is een combinatie van face-to-face onderwijs en een elektrische vorm van leren. Via E-learning kan je eventuele voorkennis activeren en meteen kennis maken (onbekende) begrippen. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt vervolgens in een klassikale training met meerdere cursisten ingegaan op de specifieke leervragen. De kennis wordt daarna toegepast door het uitvoeren van bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen op de werkplek van de cursist.

Bekijk het E-learningaanbod

Ervaringen van onze klanten

Gerelateerde kennisbank artikelen

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Wil je meer weten over de trainingsvormen?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief