banner sinaasappels

Trainingsvormen

Open inschrijving trainingen

Open inschrijving trainingen geven wij op een vaste datum en locatie. Tijdens de trainingen die we via ons open inschrijving programma aanbieden, ontmoet je collega’s uit de branche met dezelfde interesses en vraagstukken. Al onze trainers zijn daarnaast ook werkzaam als kwaliteitsprofessional en hebben bij verschillende bedrijven binnen gekeken. Zo zijn zij op de hoogte van de praktijk en weten ze wat er speelt.

Inschrijven
Deelnemers kunnen zich inschrijven op een training en datum naar keuze. De onderwerpen van de trainingen zijn gericht op voedselveiligheid en kwaliteitszorg, maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Elk jaar zorgen wij voor een actueel aanbod met een aantal nieuwe trainingen.

Incompany trainingen

Alle trainingen uit ons trainingsaanbod kunnen wij ook op locatie verzorgen. Medewerkers hoeven dan niet naar een andere locatie en je kan de datum zelf bepalen.

Intake
Vooraf aan de incompany training bespreken we met je de gewenste locatie, datum en tijd. Eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Mocht je toch net wat andere trainingsbehoeften hebben, dan is het ook mogelijk om een training op maat voor je te verzorgen. Ook dit bespreken we graag tijdens de intake met jou. Vul ons contactformulier in voor het aanvragen van een intake.

Maatwerk trainingen

Wil je een training die perfect aansluit bij jouw bedrijfsspecifieke situatie? Dan gaan wij aan de slag om een training op maat te maken. We richten de trainingen  in op jouw specifieke bedrijfssituatie en de dagelijkse praktijk van je medewerkers. Op deze manier lossen we je leervraag zo efficiënt mogelijk in. Met maatwerk trainingen ben je verzekerd dat de training zo optimaal mogelijk aansluit op je wensen en behoefte.

Intake
Vooraf aan de training op maat voeren we graag een intakegesprek met jou. Hierin bepalen we samen de trainingsbehoeften, het onderwerp en het doel van de training. Zo maken wij onze trainingen bedrijfsspecifiek en nemen wij voorbeelden uit de praktijk. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door jouw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een intakegesprek.

Blended learning

Verschillende manieren van leren combineren? Blended learning is daar perfect voor. Het is zelfs bewezen dat het talent van cursisten effectiever wordt ontwikkeld als blended learning wordt toegepast.

Wat is blended learning?
Blended learning is een combinatie van face-to-face onderwijs en een elektrische vorm van leren. Via E-learning kan je eventuele voorkennis activeren en meteen kennis maken (onbekende) begrippen. Onder begeleiding van één van onze trainers wordt vervolgens in een klassikale training met meerdere cursisten ingegaan op de specifieke leervragen. De kennis wordt daarna toegepast door het uitvoeren van bedrijfsspecifieke en praktijkgerichte oefeningen op de werkplek van de cursist.

Intake
Vooraf aan een blended learning traject voeren we graag een intakegesprek met jou. Hierin bepalen we samen de trainingsbehoeften, het onderwerp en het doel van de training(en). Zo maken wij onze trainingen bedrijfsspecifiek en nemen wij voorbeelden uit de praktijk. Onze trainer verzorgt de training vervolgens op een door jouw gewenste locatie, datum en tijd, eventueel in de avonduren of in het weekend. Indien er grote groepen medewerkers getraind moeten worden, is het ook mogelijk dezelfde training enkele keren te herhalen voor de verschillende groepen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een intakegesprek.

E-learningsoverzicht
Benieuwd wat het E-learningsaanbod is? Bekijk het hier.

Sjoerd-Remmers-1.jpg

Wil je meer weten over de trainingsvormen?

Neem contact op met onze Teamleider Training & Education Sjoerd Remmers.

Neem contact op

Op de hoogte blijven? Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Menu