Trainingsaanbod

Arbo en veiligheid

Wil je ervoor zorgen dat jouw organisatie voldoet aan de hoogste normen op het gebied van Arbo en veiligheid? Zoek niet verder! Onze uitgebreide opleidingsprogramma’s bieden de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een veilige en gezonde werkomgeving te waarborgen voor jouw medewerkers. Daarnaast kunnen wij jou ook ondersteunen bij het samenstellen van een RI&E van begin tot eind.

Alle arbo en veiligheid trainingen

Cursus Bedrijfshulpverlening

Cursus Bedrijfshulpverlening

Herhalingscursus bedrijfshulpverlening

Herhalingscursus bedrijfshulpverlening

Training Preventiemedewerker

Training Preventiemedewerker

Trainingsagenda arbo en veiligheid

  1. 20 september 2024 Training Preventiemedewerker 1 dag €310
  1. september 2024

Certificaat

Na afloop van de opleiding ontvang je een certificaat als bewijs van deelname.

Certificaat algemene en productmodules (AGF)

Tijdens deze algemene en productmodules (branche erkend door Handel groeit) worden zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden getoetst. Hiervan moet minimaal 70% goed zijn. Wanneer de module met voldoende resultaat word afgerond (in ieder geval minimaal een 6,0 voor het praktijkexamen) ontvangt de cursist een certificaat en cijferlijst.

Kijk voor meer informatie op de pagina ‘opleiding keurmeester AGF‘.

Incompany en open inschrijving

Deze opleiding bieden wij zowel in-company (team) als open inschrijving (individueel) aan. Laat je gegevens achter voor een in-company training via het contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Subsidiemogelijkheden voor Nederland en België

Voor een groot aantal van onze opleidingen bestaat een subsidieregeling waarmee een opleiding dus extra interessant wordt. Kijk voor meer informatie hier.

Normec Academy

Bij Normec Training & Education geloven we dat leren een feestje is en daarom hebben we een totale leerervaring gecreëerd die alles omvat wat je nodig hebt in jouw organisatie. Kijk hier voor meer informatie.

NRTO

Normec Training & Education is lid van NRTO. Wij hanteren de algemene voorwaarden van het NRTO en wij hanteren de gedragscode van de consumentenmarkt.